JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16112
View
236
Reply

Aliff, Bella sah bercerai

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-5-2019 04:05 PM | Show all posts |Read mode



KEMELUT rumah tangga penyanyi Aliff Aziz dan Bella Astillah akhirnya bernokhtah apabila pasangan itu sah bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, hari ini.

Rumah tangga pasangan berkenaan mengalami masalah apabila satu persatu kecurangan Aliff didedahkan.

Belum reda kisah Aliff curang bersama seorang gadis dikenali sebagai Nismel, tular pula di Internet gambar penyanyi Singapura itu bercium dengan seorang wanita lain pula, hari ini.

Gambar terbabit memaparkan Aliff dan wanita yang juga model itu memakai baju sedondon berwarna merah dalam aksi cukup mesra yang dipercayai diambil di sebuah pusat hiburan.

Bagaimanapun, wanita terbabit yang dikenali sebagai Meri Meifina tampil menerusi siaran langsung di Facebook hari ini dan mendakwa ia adalah gambar lama.

Berita lanjut menyusul

Artikel ini disiarkan pada : Khamis, 16 Mei 2019 @ 3:56 PM
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:06 PM | Show all posts
cepatnya proses cerai?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:09 PM | Show all posts
cepatnya..

lepas ni boleh la alip mencuba yg lain pulak..dah xda terikat dengan isteri dah..

tahniah bella..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:09 PM | Show all posts
Tahniah sis...
nilahh yg netizenn kejar2 kan...
yihhhhhh.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:10 PM | Show all posts
alhamdulillah .........  ada hikmahnya
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:10 PM | Show all posts
harap ini permulaan yg baik utk kedua2nya....
mula hidup baru...
cari kebahagian sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:11 PM | Show all posts
dalam hati alif mesti kata...yahuuuU!!! Merdeka!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni no more kisah curang sebab dah bercerai. Hmm alip boleh bungkus balik singapore lah, banyak nau onar ko buat
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah bella. satu beban masalah dah selesai.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:13 PM | Show all posts
naper alip nagih mcm baby?

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertabah la..smoga anak mndpat kasih syg yg scukupnya
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya dia cerai jugak dengan si alip ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian.. Sedih utk pihak Bella. Tgk gambar atas tu, rasa sedih plk. I mengikuti mereka dari zaman bercinta lg. Sweet sgt waktu tu kelihatannya. Sabar lah.. Look for the silver lining okay Bella..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:18 PM | Show all posts

proses pendaftaran mahkamah tak lama.
nak2 klu mahkamah syariah KL (Jln Duta).

aku rasa hari ni cuma lafazkan talak saje.
coming soon, hak jagaan anak dan pembahagian harta.



Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:24 PM | Show all posts
Tahniah bella. menangis hari ini, esok2 bella senyum... alif boleh la balik seberang tambak sana. buat semak je kat sini. konon sayang, puiihhhh. Thank You NEXT!!!!

meouls cadangkan bella keluarkan baju untuk wanita2 petite macam sheouls sebab muka sheouls comel. jangan keluarkan produk timbang kilo pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:25 PM | Show all posts
so nismel blh cancel bunuh diri la camni? ke camne?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila berambus balik singapore sana.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 16-5-2019 04:12 PM
Lepas ni no more kisah curang sebab dah bercerai. Hmm alip boleh bungkus balik singapore lah, banyak ...

Kalau dia balik spore, karier seni dia bakalan berkubur lah nampaknya. Kat spore confirm kena gam dgn mediacorp.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:28 PM | Show all posts
hak jagaan anak akan berkekalan dgn bella memandangkan alif ada rekod perangai buruk dan rosak akhlak.
susah dia nak berebut anak dgn bella (klu dia berhajat la)

Alip, ko boleh teruskan aktiviti pussy hunter tu sampai mampus kena penyakit STD/AIDS.
sebab lepas ni, bella dah boleh duduk aman2 .

As for mak ayah engkau pulak, silakan terus back up anak jalang ko tu.
jgn lupa plak nafkah anak alip tu ye.
Apa2 pun, kena bg nafkah tau.

Nasib la Malaysia tak mcm negara barat. Even anak luar nikah pun , lelaki kena tanggung sampai sekian2 umur.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086981s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list