Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
51908
View
371
Reply

(Jason Lo difitnah sebb anne nak hak penjagaan anak? #Post354)

[Copy link]

Author: damian_lee    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-5-2019 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by damian_lee at 25-6-2019 06:15 AM

[Sumber: Astro Awani]

SEORANG bekas Ketua Pegawai Eksekutif sebuah syarikat telekomunikasi dan ahli muzik tempatan, ditahan pihak polis kerana didakwa menceroboh rumah bekas isterinya.

Difahamkan, penyanyi terbabit ditahan antara pukul 5.30 petang dan 7 malam, selepas dipanggil untuk disoal siasat di Balai Polis Hulu Kelang pada Khamis.

Menurut sumber, pihak polis sedang menyiasat individu tersebut di bawah Seksyen 448 Kanun Keseksaan, selepas menceroboh rumah bekas isteri dan mengeluarkan ancaman maut.

Bapa kepada tiga anak itu juga didakwa telah memecahkan pintu hadapan rumah bekas isterinya sebelum berlaku pertelingkahan dan kekecohan.
Bagaimanapun, kekecohan tersebut berakhir selepas pengawal keselamatan yang mendengar pertelingkahan bekas pasangan suami isteri itu campur tangan.

Dia juga memiliki rekod jenayah lampau melibatkan penyalahgunaan dadah dan keganasan rumah tangga.

Sementara itu, Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor Senior Asst. Comm. Fadzil Ahmat, ketika dihubungi mengesahkan, ada penangkapan dilakukan.

"Ya, ada kes pencerobohan, katanya.

Pemuzik tersebut ditahan reman selama empat hari oleh polis untuk membantu sisatan.

Pemuzik sendukah????
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 07:07 AM | Show all posts
Siapa tu? Dua orang yg berbeza ke, CEO dan penyanyi? Atau sorang?  Wartawan pun cuba tulis bagi jelas...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 07:15 AM | Show all posts
Pixie902 replied at 17-5-2019 07:07 AM
Siapa tu? Dua orang yg berbeza ke, CEO dan penyanyi? Atau sorang?  Wartawan pun cuba tulis bagi jela ...

one person. ex telco ceo yg jugak musician
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 07:18 AM | Show all posts
puas la meneka sape..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Hanya Jason Lo dalam pikiran i sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 07:18 AM | Show all posts
PinkyPie replied at 17-5-2019 07:18 AM
Hanya Jason Lo dalam pikiran i sekarang

omaigad me too. evening news kah. does he has 3 kids now?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Muslim or non.?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 07:24 AM | Show all posts
nuryakmal replied at 17-5-2019 07:15 AM
one person. ex telco ceo yg jugak musician

Okay tq...dah tau ke sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by PinkyPie at 17-5-2019 07:29 AM
nuryakmal replied at 17-5-2019 07:18 AM
omaigad me too. evening news kah. does he has 3 kids now?


Kalau tengok profile ex wife nya ann ibrahim, ada gambar dgn 3 kids. Sah la dia.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 07:33 AM | Show all posts
Jason Lo is a Malaysian music artist, music producer, DJ, entrepreneur and former chief executive officer of Tune Talk. He is sometimes known by the nicknames "LO" and "J Lo

macam ye je dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 17-5-2019 07:27 AM
Kalau tengok profile ex wife nya ann ibrahim, ada gambar dgn 3 kids. Sah la dia.

Mendadih lettewww
Heshe kan penah kena tangkap kat dubai ke mana tah tuari pasal makan dadah
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Apahal sampai gaduh2
Xelok la ank2 tengok
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 07:50 AM | Show all posts
jap, u gais speku jason lo. iols trtggl kapal terbang betul ni, dia dah masuk islam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
da lama tenggelam timbul balik
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 08:04 AM | Show all posts
PinkyPie replied at 17-5-2019 07:27 AM
Kalau tengok profile ex wife nya ann ibrahim, ada gambar dgn 3 kids. Sah la dia.

Ann Ibrahim eh bini heols? Kat twitter sheols tulis "Malaysian Midwife, Homeschooling Mum of 3, Musician's wife, Adventurer. Kuala Lumpur".
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Jason LO je lah retis yg jd ceo telco
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah jd CEO tp perangai rempit sgt ambik dadah bagai. Ntah cmne la gaya heols masuk ofis, meeting bla3 x semenggah
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 08:10 AM | Show all posts
member baik KJ ni...kikiki...mendadih rupanya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2019 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
I pun speku heols .... tapi aku compuse ngan title tu

Anyway
Awatnya gaduh sampai ancam2 ni ....
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 08:15 AM | Show all posts
SEORANG bekas Ketua Pegawai Eksekutif sebuah syarikat telekomunikasi dan ahli muzik tempatan, ditahan pihak polis kerana didakwa menceroboh rumah bekas isterinya.

Difahamkan, penyanyi terbabit ditahan antara pukul 5.30 petang dan 7 malam, selepas dipanggil untuk disoal siasat di Balai Polis Hulu Kelang pada Khamis.



Confuse la babe...3 title yg berbeza.
wartawan yg tulis artikel ni tak study ke?


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091771s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list