Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
957
View
17
Reply

[Tempatan] Empat lelaki lepaskan tembakan di kuil ditahan

[Copy link]

Author: rocksteady       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-5-2019 04:24 PM | Show all posts |Read mode

mej daripada video menunjukkan salah seorang lelaki melepaskan tembakan ke udara di sebuah kuil di Parit 4 Sungai Burong.

TANJONG KARANG - Polis menahan empat lelaki termasuk pemilik senapang yang melepaskan tembakan ke udara di sebuah kuil di Parit 4 Sungai Burong, di sini, semalam.

Ketua Polis Daerah Kuala Selangor, Superintenden Md. Asri A. Wahab berkata, kesemua suspek berusia 36 hingga 72 tahun itu ditahan selepas menyerah diri di Ibu Pejabat Polis Daerah ini.

"Kita turut merampas selaras senapang bersama 17 butir peluru.


"Permohonan reman terhadap semua suspek akan dilakukan pagi ini," katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Jelas beliau, kes disiasat mengikut Seksyen 39 Akta Senjata 1960.

Terdahulu, sebuah video tular memaparkan beberapa individu melepaskan 15 hingga 20 das tembakan ke udara menggunakan sepucuk senapang patah.

Kejadian berlaku dalam satu upacara di Kuil Sri Pachai Marathu Muniandy, Parit 4, Sungai Burong, Tg. Karang dekat sini pada Ahad lalu.



Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebetulan masa aku baca ni, ada perempuan kelly lalu sebelah aku. Tengikkkkk gila ketiak dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 11:43 AM | Show all posts
boleh pulak open fire macam tu aje?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni lah perangai keling. Buat benda ikut suka diorg.
Pacak kuil merata. Sekarang tembak pun ikut suka
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 01:51 AM | Show all posts
keling ni kan ko salah ko kena pukul
dia salah ko kena saman.

BN memerintah keling ramai jadi gengster
PH memerintah Keling ramai jadi Hero
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Deme ingat NI Kat Tamil Nadu pakai undang2 Paria ...ayoyoyo
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Esok lusa minta lepas atau ringankan hukuman sbb "ignorance". That would be so annoying.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:41 PM | Show all posts
klu org isele bawak senapang p masjid sah2 dicop terrorist, bila klink ni nak cop apa lak? right to keep and bear arms?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 19-5-2019 11:41 PM
klu org isele bawak senapang p masjid sah2 dicop terrorist, bila klink ni nak cop apa lak? right to  ...

Yang atas tu geng  terrorist Tamil Elam atau geng tembak Babi la nyahh
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
So kalau pemilik Dan penembak2 tu takde izin pemilikan, adakah pejabat kakanda Tommy akan buat pertuduhan mengikut kanun jenayah yg memperuntukkan hukuman mati?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kasibiman replied at 20-5-2019 04:05 PM
So kalau pemilik Dan penembak2 tu takde izin pemilikan, adakah pejabat kakanda Tommy akan buat pertu ...

Soalan ilmiah dari melayu resis hadap tongkat bangang nak mampos tapi kuat makan rasuah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 06:24 PM | Show all posts
TOPwind replied at 19-5-2019 01:51 AM
keling ni kan ko salah ko kena pukul
dia salah ko kena saman.

BN memerintah keling ramai jadi gengster
PH memerintah Keling ramai jadi Hero


kahkahkah ....Hero Keling dusyummm !!!





Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 06:28 PM | Show all posts
Ada lesen kaa rentong2 tu memiliki senjata.

Kalo ada lesen pon, bukan boleh guna sembarangan in public.


Tapi takpe, AG pon keturunan kicap, Rule of Law zaman PH

pasti lepas punyaa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Fark lah kleng buat semua boleh. Org laim x leh fark youuuu farkk
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 17-5-2019 05:40 PM
Kebetulan masa aku baca ni, ada perempuan kelly lalu sebelah aku. Tengikkkkk gila ketiak dia

Ok ape.. pompuan mulayu sangap ketiak nigger.. lelaki mulayu lak sangap ketiak kelly...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
bezita60 replied at 18-5-2019 11:44 AM
Ni lah perangai keling. Buat benda ikut suka diorg.
Pacak kuil merata. Sekarang tembak pun ikut suk ...

Kslo tembak pun pas tuu terkena org  ape susah jgn ngaku.. kata org tuu tembak diri sendiri jah la
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
TOPwind replied at 19-5-2019 01:51 AM
keling ni kan ko salah ko kena pukul
dia salah ko kena saman.


Ph menerintah keling ramai jd menteri kih kih kih
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 09:05 AM | Show all posts
nasib laa ko botol kicap....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099536s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list