Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16720
View
127
Reply

"Stop dreaming dik!" - Pernah jadi mentor Dewi Remaja, Zahnita bagi pesanan padu untuk Neelofa

[Copy link]

Author: rotijohanz       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-5-2019 04:37 PM | Show all posts |Read mode
apa maksud si zahnita ni pd lopa? anyone tlg bg pencerahan??


  



MODEL dan pelakon Zahnita Wilson mengundang teka-teki ramai apabila memuat naik paparan skrin daripada Instagram Neelofa dalam akaun peribadinya.

Paparan skrin yang menyaksikan Neelofa dilantik sebagai wajah rasmi Swarovski itu membuatkan Zahnita, selaku mentor Neelofa ketika Dewi Remaja suatu ketika dulu memberikannya nasihat dan peringatan.

"Good morning! Hope your having a lovely weekend... lovely weather today.

Stop dreaming dik! @neelofa wake up and smell the coffee. Cause just across the border, are hundreds of families suffering... Anyone care to fill in the blank.

"@chicksforclimate yes... I dare go there," pesan Zahnita.




Menjelaskan lebih lanjut tentang tulisannya kata pelakon Kuliah Cinta itu, niatnya bukan untuk mencetuskan rasa benci.

"Oh noo! Not spreading hate. Of course not. Just would love her to realise.

"Just trying to say she could be doing a lot more positive things with her time.

"I was a mentor during her Dewi Remaja days. Just giving trying to give a heads up," jelas Zahnita.

Zahnita antara selebriti yang memperjuangkan pemuliharaan alam semulajadi dan sentiasa menyeru orang ramai akan kesedaran sejagat.


Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam menyampah sangat bunyinya.  But why?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow masih terlalu awal di thread ini, akan kembali dlm 12 jam lg!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak dpt tangkap maksud zahnita. Bln2 puasa ni slow sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal2 lagi i #teamzahnita
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
agak2 rumah dia ada ekon tak
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols x makan dagingkah? Tahukah uols, tumbuh2an pun sejenis hidupan yg bernyawa. Elok mkn batu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye zahnita,harap awak turun pdg bantu mangsa banjir,bantu org afrika yg kebuluran,bantu palestin,stop animal abuse ,join kempen stop guna plastik,kulit haiwan n kempen2 kesedaran yg lain ye..u pun masih muda dan sehat ,mmg byk benda blh buat
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia skrg semakin kurus...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 08:22 PM | Show all posts
lasagnaklcc replied at 20-5-2019 06:10 PM
Iols tak dpt tangkap maksud zahnita. Bln2 puasa ni slow sikit.

kenapa  kaitkan ibadaat puasa dengan slow? Otak ko sebelum puasa laju ke? Baghal nak salahkan agama.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 08:36 PM | Show all posts
Masa i baca earlier ada phrase big turban, small.. ..   anyone care to fill in the blank Dia dah edit kot.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Redhead at 20-5-2019 09:01 PM
aldinaa replied at 20-5-2019 08:36 PM
Masa i baca earlier ada phrase big turban, small.. ..   anyone care to fill in the blank Dia da ...


Sini aku tlong fill in the blank.. Small brain? Ehh2 mana mungkin 10As kot.. kau hada? Kahkahkah
So apa lg yg small? Klau yg tu tak mungkin sbb bang mat kata missle scud kot.. Klau short mybe legs tp ni small.. hmmmm..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
dan2 nak privatekan IG.... u can dish it out but couldnt take the backlash? dah tau fanatik si turbanmojojojo neh camner perangai, lagi nak cari pasal

but tahniah la, coz berani menegur, walaupun mungkin ada yg persoalkan napa tak dm/msg/wassap bagai.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada kaitankah dengan lokasi penggambaran?

For the campaign, Neelofa was photographed in the cloud of sands on Al Wadi Desert located in Abu Dhabi, United Arab Emirates.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Maksud zahnita tu across the border tmpt shooting ni ramai suffering kan.. ummah syria bagai tu.. lopak kan mmg menyumbang tp dlm diam mcm yg heliza helmi buat semua tu.. mmg tak patut la zahnita tu pada aku tegur mcm tu.. changes start from u urself.. apa sumbangan anda pada ummah2 tu wahai zahnita..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 promotion strategy for swarovski.. idea Jahboob... she kan bijak pandai 10As otak pusing2
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edisi oh my english ke. Motip aku xpaham
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
So fanatik si katik pakai kasut bata buat rumah ni dah merempan beum
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 09:22 PM | Show all posts
HannahMontana replied at 20-5-2019 08:22 PM
kenapa  kaitkan ibadaat puasa dengan slow? Otak ko sebelum puasa laju ke? Baghal nak salahkan agam ...

otak memang mcm tu bila posa...kurang gula ada sorang client i siap kata lepas raya la buat keputusan (agaknya otak dia x boleh pikir masa bulan puasa)
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 09:24 PM | Show all posts
limesherbet replied at 20-5-2019 09:22 PM
otak memang mcm tu bila posa...kurang gula ada sorang client i siap kata lepas raya la buat k ...

Orang kafeer mmg berfikiran sempit ,dia xtahu apa fasal kelebihan berpuasa yang dia tahu mentakedarah .
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097904s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list