Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1229
View
24
Reply

Suzuki Alto - Asap melampau time cold start

[Copy link]

Author: fidra       Show all posts   Read mode

Post time 31-5-2019 09:44 AM | Show all posts
Edited by NuiraWarni at 3-6-2019 04:38 PM

tak kisahlah pakai shell ke, petron ke, semua sama je x byk beza punnn

Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2019 09:52 AM | Show all posts
Edited by TTEKey at 3-6-2019 04:41 PM
NuiraWarni replied at 31-5-2019 09:44 AM
tak kisahlah pakai shell ke, petron ke, ...

ya, saya pun rasa macam tu juga. semua sama je. beza pun sikit je. malas nak tukar. lagi pun, petrol baru keluar ni biar orang lain test dulu, takut ada masalah. hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 07:50 PM | Show all posts
Edited by Rosmawa_TI at 3-6-2019 04:46 PM
NuiraWarni replied at 31-5-2019 09:44 AM
tapi tak kisahlah pakai shell ke, petron ke, ...
Kita kena cuba dulu sis, kalau ikut review ramai mcm berbaloi.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 07:57 PM | Show all posts
Rosmawa_TI replied at 1-6-2019 07:50 PM
Tengaok kamu nak fungsi macam mana, kalau nak jimat kos boleh pilih prodrive...
Saya rasa dia ya ...

nak kurangkan suara bising pun boleh pakai minyak baru ni, dia dapat bersih minyak kotor dalam enjin. Enjin boleh fungsi dengan lancar jika dia sentiasa bersih, enjin kereta pun boleh tahan lama.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 07:59 PM | Show all posts
Edited by zakiiudin at 3-6-2019 04:56 PM
TTEKey replied at 31-5-2019 09:52 AM
ya, saya pun rasa macam tu juga. semua sama je. beza pun sikit je. malas nak tukar. lagi pun, petr ...

Sampai sekarang tak ada comment minyak baru bermasalah.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.068114s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list