Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24175
View
260
Reply

Suami Siti Saleha naik angin, tunjuk lagak.

[Copy link]

Author: my_november    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-5-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sorry guys, takde video or gambar tapi i baru je witnessed si Ahmad lutfi ni tunjuk lagak kat pekerja stall buffet buka puasa tadi.

His reasoning was dia teringin sangat nak apam balik, so bila ada sorang tu potong line dia terus naik angin kat tukang buat apam balik tu pulak. Siap heret floor manager, hentak pinggan (nasib baik tak pecah) dan herdik tukang buat apam balik tu depan orang ramai. This guy seriously need some anger management issue. Tak pasti apa yg dia expect bila attend public buffet yang open kepada beratus2 customer ni. Siap mention kat floor manager yg 'diorg tu artis' so patut pekerja tu aware.

Sekian, i just flushed down my pahala puasa for today. Geram sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Lol. Belambak apam balik hoi jual time ramadhan ni. Khairulaming tu pun ada share resepi dkt ig. Motip mengamuk sbb apam balik
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengah lapo mmg nk mrh je la..aku slu gak klu buffet kita dtg menunggu last2 org tu bg kt org lain dh la panas2 tunggu org msk..slu kena kay ikn bako,satay..klu breakfast slu kema time omellette beriya aku tunggu tp fia boleh bg kt org lain adui..mmg hangin satu badan..cuma x maki2 la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
rosmahisham replied at 25-5-2019 12:27 AM
Tengah lapo mmg nk mrh je la..aku slu gak klu buffet kita dtg menunggu last2 org tu bg kt org lain d ...

Kejadian tu around 8pm-ish. I tak rasa apam balik tu his break fast meals.

Ke saleha tengah ngandung ni? Tu yg laki dia hormonal lain macam sikit. Hehehe

I kalau breakfast pun aim omelette jugak!
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
rosmahisham replied at 25-5-2019 12:27 AM
Tengah lapo mmg nk mrh je la..aku slu gak klu buffet kita dtg menunggu last2 org tu bg kt org lain d ...

Patut u marah yg pekerja stall tu..knp bagi tak ikut q..i dulu pernah sound staff hotel yg mcm ni la, kita penat tunggu..sekali dibagi org lain..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:38 AM | Show all posts
Dia artis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian leha. Retis yg jrg ada kontrovesi. Sekali laki buat hal tp kes nye x vogue. Kes apam blk
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kalo aku pun hangin gak ..beratur tiba2 org ptg que macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 12:52 AM | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 25-5-2019 01:12 AM

Bekas pegawai khas jibby (or other position in previous government related to him) heols innih harus la kekwat like a bawse


Membawak la perangai bossy mcm boss dia tu sampai skrg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
no_el replied at 25-5-2019 12:42 AM
Sian leha. Retis yg jrg ada kontrovesi. Sekali laki buat hal tp kes nye x vogue. Kes apam blk

The best part is, I dah nampak saleha tu bawak sekeping apam balik ke meja and then tiba2 dengar bunyi pinggan dihentak, everyone turning heads ke stall tu simultaneously.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 25-5-2019 12:52 AM
Bekas pegawai khas Jibby uols heols innih harus la kekwat like a bawse



Seriously officer jibby? Masih kat PMO tak dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
my_november replied at 25-5-2019 12:58 AM
The best part is, I dah nampak saleha tu bawak sekeping apam balik ke meja and then tiba2 dengar b ...

Laa..leha dah dpt sekeping.. maybe x cukup kot..tunggu punya tunggu org lain yg dpt..hangin la..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Hnya kerana skeping apam... nk hempas2 pinggan. Cuba la bwk2 bsabar bln puasa ni, rakyat2 negara bergolak ada yg x mkn ok
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
my_november replied at 25-5-2019 12:59 AM
Seriously officer jibby? Masih kat PMO tak dia ni?

Kalau x silap la dulu, or else maybe jawatan lain yg berkaitan dgn jibby

Sebab dulu lps pru 14 ada tgk video tular jibby main golf terkepit2, dlm video tu ada penampakan si lutfi ni. Jibby hayun kayu golf je, terus dia & the geng tepuk uols tanda sokongan hayunan jibby iteww
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 25-5-2019 12:52 AM
Bekas pegawai khas Jibby uols heols innih harus la kekwat like a bawse



La ye ke?? Patut lah over naw! Pastu sejak bila dia ni retis? X malu ngaku retis! Kalo retis pon xkan org nk sembah kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 25-5-2019 01:06 AM
Hnya kerana skeping apam... nk hempas2 pinggan. Cuba la bwk2 bsabar bln puasa ni, rakyat2 negara ber ...

Kann..puasa ni patutnya lebihkan bersabar.. walaupun situasi x menyenangkan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
my_november replied at 25-5-2019 12:58 AM
The best part is, I dah nampak saleha tu bawak sekeping apam balik ke meja and then tiba2 dengar b ...

Apam balik dekat shang ka?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum nak marah.. tarik nafas... ckp sabar sabarrr.. tu yg aku buat. Dulu muda2 pun hangin
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2019 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
melurporeber replied at 25-5-2019 01:12 AM
La ye ke?? Patut lah over naw! Pastu sejak bila dia ni retis? X malu ngaku retis! Kalo retis pon x ...

Floor manager siap kena pasang barricade kat stall apam balik tu. Stall lain aman2 je. I busy layankan anak, kalau tak memang dah snap gambar tadi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 01:20 AM | Show all posts
malu nya kalau akak ada kt situ harus mandi swimming pool
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089267s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list