Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7570
View
169
Reply

[Jenayah] bil letrik melambung2 naik mencanak2

[Copy link]

Author: sitikal    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-5-2019 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepada yg terlibat sila ke kedai Tenaga utk buat laporan.

TNB yg salah, rakyat yang kena bersusah nak pegi pejabat TNB? Ingat rakyat ada masa ke nak g?Kenapa tak auto return je sebab sememangnye semua rumah TNB caj over kan? Pulangkan duit kami!!!! Xperlu nak susahkan rakyat.Data pun ada kan
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 11:31 AM | Show all posts
lkick2113 replied at 27-5-2019 08:07 AM
padan lah muka, nak kasi IPP ke kroni balik ke???? lepas EDRA dah cina beli sebb ada sabotaj IPO mas ...

betul tu. padan la dgn muka sorang2. kalau dulu 1mdb/edra blh jugak tlg adjust apa yg patut. sekarang? menteri pun join sekali dgn rakyat kutuk tnb. lantik lg menteri level2 tokey kedai hardware, gitu la jadinya.


Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
badaksumbu replied at 30-5-2019 11:31 AM
betul tu. padan la dgn muka sorang2. kalau dulu 1mdb/edra blh jugak tlg adjust apa yg patut. sekar ...

Nak buat macamana malaysia memilih katanya
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 30-5-2019 12:57 AM
Dia buat taik, lepas tu tak ngaku, dah menyusahkan rakyat suruh kita pulak pergi office dia buat a ...

Kalau gitu tak payah balai buat repot kalau ada orang buat naya. Bukan salah kita kan
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 30-5-2019 12:37 PM
Kalau gitu tak payah balai buat repot kalau ada orang buat naya. Bukan salah kita kan

Auto refund jer...data semua ada
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Reporter TV3 tu buat kelakar pulak harini bila cover berita pasal bill ni tadi
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanatttttt
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 02:37 PM | Show all posts
kalu bil sampai 500 toksa buat kuih raya la ...  beli satu bekas brp je

atau buat yg goreng punya spt rempeyek
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
bezita60 replied at 30-5-2019 12:46 AM
Pecahkan monopoli TNB, astro... barulah ada saingan. Kt oversea rakyat relaks je nk pilih mana2 serv ...

hrp ade la billionaire ke nk buat biz saing tnb..mcm telekom dlu takde saingan..la ni mcm2 telco ade..

astro pulak kenkwn opis i rmi terminate and dok psg android box atau amek yg skali byr tu, njoi? byk option dh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079502s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list