Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16388
View
1303
Reply

Check-In HML

[Copy link]

Author: winamp05       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-5-2019 07:41 AM | Show all posts |Read mode
Salam semua,

Saja aku buka thread ni nak menilai berapa ramai user yang masuk dalam bod HML setiap hari. Sila komen cek-in dan disusuli dengan thread mana yang korang suka baca. Setiap cek in akan dapat 57 kredit. Paling paling tidak pun komen cek in still akan dapat kredit. Selamat berforum

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 08:17 AM | Show all posts
cek-in.. semoga bod HML terus diwarnai
dengan kisah dan sejarah yang rare..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Morning... Cek-in.. me suka kisah2 murder case dolu2..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in..selalu jd silent reader je di bod HML. Plg suka thread Kisah2 pembunuhan & tragedi yg menggemparkan di Malaysia by syd

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:03 AM | Show all posts
ada tacang...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:12 AM | Show all posts
akk check in..sll akk suka kisah2 pembunuhan dan tragedi kat malaysia..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 10:21 AM | Show all posts
check in..  silent reader mostly, suka baca cerita seram n misteri

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:49 AM | Show all posts
cek-innnnnnnnn

Suka cerita perang perang lawan lawan

Silent reader jugak

Suka jugak baca kisah pasal bagaimana bugis pupus

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2019 12:28 PM | Show all posts
View 101, reply cuma 7. Jadi aku kena cari solution untuk banyakkan reply. hahaha.... Konsider seperti muzium. orang datang tengok je.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduh bang, Banyak patients hari ni, Tak sempat check in.

Okay check in sekejap. I ni Dah resident forumner Kat board ni, bersama Pak cik Otto yang handsome hahaha. Saya Suka tajuk tajuk luar negara, yang Ada achievements, orang orang hebat, mau pun budaya berbeza. Suka tengok gambar gambar. Interested Sangat dengan cerita Bugis kerana Saya sebelum ni tidak peka kehadiran mereka di Malaysia. Suka juga kisah yang buat menangis kerana Saya mudah Dan enjoy menangis Hehehhe.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 01:48 PM | Show all posts
nak cek in gak lah.. suka baca tentang tragedi & pembunuhan di Malaysia ni.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 01:50 PM | Show all posts
check in sebb kes2 hot.

bnyk info kat sini dari baca story kat e-news.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 01:54 PM | Show all posts
Saya silent reader board ni sejak 2008, saya suka baca cerita tokoh2, insividu2 yang takde dalam Buku Sejarah SPM...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 01:58 PM | Show all posts
haluuuu..cek inn....iols suka thread oleh bang otto..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 03:20 PM | Show all posts
check in...suka kebanyakan post by otto..tapi thread comfort women always buat sis kemurungan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 01:10 AM | Show all posts
mawarmatahari replied at 27-5-2019 07:20 AM
check in...suka kebanyakan post by otto..tapi thread comfort women always buat sis kemurungan

thenkkksssssss
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 01:11 AM | Show all posts
nurrlisa replied at 27-5-2019 05:32 AM
Aduh bang, Banyak patients hari ni, Tak sempat check in.

Okay check in sekejap. I ni Dah residen ...

misi ka doktor ka ? ke loyar or magistret ?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
check in.. suka baca kisah tentang pembunuhan yang kejam.. then suka baca thread abg otto.. suka dgn susunan penceritaan yg senang untuk difahami

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Cek-in bosskurrr

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 06:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in. Aku minat ja baca kepelbagaian jenis kisah kisah sejarah. Bedal ja sume. Kecuali thread yang sengaja dibuka untuk buat provokasi. Thread pembuka fitnah.

Aku skip. Next !

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.842544s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list