Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
89740
View
425
Reply

Kenapa Fizo Omar Raya Di Kelantan Tapi Mawar Pula Di Penang? Gaduh Ke..

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-6-2019 08:47 AM | Show all posts |Read mode







Dikala umat Islam riang meraikan Aidilfitri, timbul tanda tanya dalam kalangan peminat dunia seni tanah air mengenai status hubungan Fizo Omar dan isterinya Mawar Karim yang beraya berasingan. Fizo Omar beraya di Kelantan manakala Mawar pula dilihat beraya bersama keluarga di Pulau Pinang.



Biarpun kapsyen gembira dilihat mengiringi gambar-gambar raya mereka di Instagram, namun masih ramai yang tidak berpuas hati dengan 'kejauhan' mereka beraya. Apakah mereka mempunyai masalah balik kampung hingga masing-masing membawa diri?


  



Dengan kapsyen menjadi 'part timer' menggunting rambut di Selising, Kelantan, Fizo di lihat gigih memotong rambut pelanggan pada malam raya. Sementara itu, di Permatang Pauh, Pulau Pinang, Mawar pula dilihat menyambut harijadinya bersama anaknya, Maryam dan keluarganya pada hari raya pertama, juga tanpa kehadiran Fizo.



  



Spekulasi makin bertiup kencang apabila Fizo memuatnaik gambar Maryam sahaja sebagai ucapan Aidilfitri tanpa Mawar dan juga dirinya.



Kredit foto: IG





Begitu juga ucapan Aidilfitri daripada Mawar mengenai harijadinya yang jatuh pada 1 Syawal serta impiannya untuk ke Mekah satu hari nanti bersama Maryam. Tiada ucapan kepada suaminya yang biasa dibahasakan "Abe Joe' seperti biasa.



Kredit foto: IG




Kredit foto: IG




Apa pun, diharapkan semuanya baik-baik sahaja. Moga Fizo dan Mawar kembali menjernihkan tanda tanya peminat dengan kemaskini terbaharu di Instagram nanti. - CARI

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 10:41 AM | Show all posts
tapi ada dlm Melodi interbiu Fizo ni
(ni sekali aku tgk Melodi, byk plk cerita yg relevant )
dh semakin kerap berlakon katanya
Fizo kata sbb business dia dh makin stabil
so dia dh boleh curi2 masa pegi shooting
apakah?? jeng jeng jeng

Apapun harap2 baik2 je lah
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Lah pulakk.. Harap dpt diselesaikan elok2
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah mula berlakon..ermmm ermmmm ermmmmmm...tanda2 awal
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Dlm fb i pun ramai kwn2 update ucapan raya berdua dgn anak je tahun ni..
Semoga yg baik2 je untuk diorg semua..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 11:17 AM | Show all posts
kenapa kalu fizo start berlakon balik?...selama ni dia spesis bewak gak ke?..bukan dia ada restoran ke?...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak pelik jugak kalau sampai ucapan pon takdak untuk pasangan memasing. Tapi harapnya baik2 saja
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya je? Macam tak percaya.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
zaman kegemilangan tudung fareeda pun dah berlalu.... dulu kala kemain sampai beratur panjang, kedai belum bukak dah terpacul masing2 dpn pintu...waktu nak release collection baru. walaupun harga yahudi
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin: tapi ada dlm Melodi interbiu Fizo ni(ni sekali aku tgk Melodi, byk plk cerita yg relevant )dh semakin kerap berlakon katanyaFizo kata sbb busines ...


Kalau cari job blk maknanya faham2la. Macam erra dgn ziana. Fizi ni pulak lelaki. Jd biawak hidup saps blh tahan. Konon2 pengurus fareeda hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau dh xserasi elok je bla carik lain jngan carik lain buat hal
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Era fareeda dah berlalu. Bisness pun x kencang..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 7-6-2019 04:01 AM
Era fareeda dah berlalu. Bisness pun x kencang..

i menyampah tudung fareeda ni. owner cantik tapi tudung dia ada macam renda atau ropol2 kalau ada guntinfg di tangan i gunting je
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 7-6-2019 03:40 AM
Kalau cari job blk maknanya faham2la. Macam erra dgn ziana. Fizi ni pulak lelaki. Jd biawak hidu ...

si duck tu pun smpai perlu masuk U balik
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
abe joe jange jadi muse bolok
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 7-6-2019 12:10 PM
i menyampah tudung fareeda ni. owner cantik tapi tudung dia ada macam renda atau ropol2 kalau ada  ...

Tapi masa zaman fareeda.. byk tudung dia i beli rasa cantikkk.. tapi skrg macam malu pulak nak pakai.. cepat zaman berlalu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
hutang fizo dulu-dulu tu dah settle ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 12:54 PM | Show all posts
Harap tak ada apa2 la kesian kat anak
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 7-6-2019 10:41 AM
tapi ada dlm Melodi interbiu Fizo ni
(ni sekali aku tgk Melodi, byk plk cerita yg relevant )
...

Dan apekah kebetulan sebelum raya tuari acik pi shopping kat pwtc, lalu kat booth sape tah ade pijo dgn anaknye jek. Kakros mata beliak ni krik krik krik tak dtg ke ape
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols speku dah xsanggup nk tanggung kot? Setakat modal pensil 2b

Ku tunggu bakal jandamu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list