Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
111368
View
2208
Reply

(dukun vs ratu)ver. 2 UMI dah maafkan ERRA #1483 hug pic

   Close [Copy link]

Author: mixed    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-6-2019 03:33 PM | Show all posts
mixed replied at 14-6-2019 03:31 PM
HOOOOI SUDAH LA NAK TANYA PASAL DECODE
POINT BAPE NAK MSK BENANG  VOL 1

cool la..janglah marah2
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:34 PM | Show all posts
wuish xsangka ratu buat mcm tu. kalo aku jadi ds dukun pun aku mengamok hoi. ni bukan kira buka aib ke x. ni kira nak tunjuk dkt pihak satu lg,"kau jgn igt selama ni aku diam, aku bodoh. skrg aku tunjuk taring aku!" ha gitchew
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 14-6-2019 07:30 AM
Tu la aku kata kat thread sebelum ni

UA dulu pun kaki support kawan pencaras

Open table nak bermadu tp x letak disclaimer bff dilarang mencuba..

X dak disclaimer mmg bukak peluang!

Sang ratu x mau ketinggalan nak sedut..

Hehehhe
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 14-6-2019 02:55 PM
tahlaaa despite mcm2 citer buruk kuar psl erra, me still #teamerra
mybe sbb satu kebaikaan yg d ...

I pun ada soft spot kat erra.. Masa kecik2 dulu minat sgt dgn erra zaman sembilu tgh hot... Dia cantik utk zaman tu.. Skrg nampak otter2 muka but still i suka dia... Sejenis yg pandai makan pandai simpan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Rapz replied at 14-6-2019 03:28 PM
Decode tu ibarat mcm nama samaran...

Ahaa ok tima kasih chuolss jawabkan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
coyote_ugly0911 replied at 14-6-2019 07:32 AM
Then i hope mokcun has d royal flush cards on her side... either way londeh x londeh, mokcun's sib ...

Dia mcm ni
Dia tengok sapa yang ada power over netizen/crowd control

Ko flush Ace Card ke
Card apa keeeeee
Kalau orang xcaya nan hado jerrrrr

Melainkan Ace Card tu memang mampu menukar pemikiran majoriti crowd

Even video isap batang pun xmampu menggugah pemikiran majoriti card

Apa tah lagi setakat mengungkap cerita silam
Ala2 mesyuarat tingkap jerrrr
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:35 PM | Show all posts
damian_lee replied at 14-6-2019 03:26 PM
Bukan kali ke 3 dengan suaminya rasanya
Based on pemahaman aku
3 kali dimaafkan

3x dimaafkan... kali ke 3 ni dukun meletop sbb asek ulang kesalahan yg sama....
ingat dukun saje2 nak meletop ratu caras laki org lain kewwww atau takat nmpk laki dia minum ptg dgn si ratu... aduiiii... dukun meletop dah niiii tua2 asek ulang hal sama
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Mentang2 cantik terus ramai yg side ratu..pdhl terang2 mmg dia salah,dukun tu dh x tahan sgt ,sebab tu luah kt ig,bkn dia x pernah pm ratu elok2,erra pon ada ngaku...tp tetap la dukun yg nmpk busuk...untung jd org cantik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2019 03:35 PM | Show all posts
pinksarah replied at 14-6-2019 03:32 PM
Hahahahaha

Ye la kes linda rafar vs nurse dia buat permohonan maaf secara terbuka pon kena keca ...

kau ratu hati ku gitew bak kata nitijen yg gelenyar hadap kt ratu


bak kata ummah forom #thepowerofpussy
org cantik selalu npk baik di mata
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 14-6-2019 03:05 PM
Ratu memang dari dulu camni. Orang industri pun tahu who she is kan. Bukan secret lagi dah. Nak jadi ...

Btui2. Iols ada kawan guna muka cantik konon maksum ni.. menyampah okeh!
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:36 PM | Show all posts
damian_lee replied at 14-6-2019 03:24 PM
Choiiii
Ko nak carut linda rafar tak cantik ke??



Linda rafar ni baca stetmen dia pon sakit hati..
mmglaaa org mencarut balik kt dia...lol..
bukanla sbb dia cantik or takkk..

beza okeyhhh dgn Erra punya PR..
xde nak pusing2 or play victim..
dia terus ngaku salah dgn terang lagi..
mcmana org xde soft spot kt dia??
org2 mcm me ni just doa harap dia betul2 berubah dan insaf...


Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 14-6-2019 03:23 PM
Senang je ratu tawan hati netizens..

Ucapan maaf je..

Untonglah jadi ppuan cantik n pr bagus. Ko wakafkan kerang merata pun xde hal. Saham sentiasa up up.and up.

Berbanding ppuan xde rupa n gundut n tua. Baru senyum sikit kt lelaki bukan muhrim dah dicop birah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:36 PM | Show all posts
coyote_ugly0911 replied at 14-6-2019 03:04 PM
Dan2 ade yg komen "Ratu win!! Classy!!" Cik jah oiii... geram plk i...

Classy pungkoq dia... a ...

giloss
ade lg mangkak2 yg support dia erk
betul la kata forummer, retis malaysia ni senang ja
buat slah, mntk maaf terus suci sesuci embun pagi

hahaha..jenis nak menjoyah tp malas beklok mntk suap ja
kite dulu jenuh pecah otak nak decode bagai
biasala tu coyote
benda sama kite hadap kat benang buntat dulu kan
asal naik pagar tinggi rmaila tanya mcm mana nak tmbh kacang
bertabahla!

aiols xpuas hati ni apehal si eicahtoh sibuk jd nasi tambah?
dia pun sama ja
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Panas panasss! Nak tau jugak apa yang ratu buat.. tapi kalau betul dia ada something-something dgn shuben dukun, takkan dukun maafkan untuk 2 kali yang lepas kan..  kita tungguuu~
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 14-6-2019 07:30 AM
Maksud kau Linda Rafar x cantik? Even setelah beraksi di pentas gegarbaganza dan sofa biru?

X leh challenge sang ratu!

Nama lg ratu..primadona lg..

X payah beraksi atas sofa pon lumayan!
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:37 PM | Show all posts
Edited by CrowneGlory at 14-6-2019 03:38 PM

biasalah sundal yg 2 dah berjaya dapat jantan2 tongong jd laki ...sundal nan satu masih terus menjaja kerang demi sesuap nasi... so sundal yg 2 pun ajet2 la sesuci embun pagi ...padahallll.......
sundal nan sorg tu agak2 nympho kah.... asik memookey sana sini...walau dah ada laki, tunang, BF
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 14-6-2019 03:29 PM
mmg sheol x kisah bermadu
tapi x kan lah bodoh sgt BFF nya
sibuk nak jadi madu

kalau betul nak jadi madu pun, buatlah cara yg baik. bukan berlakon suci depan bff tu
ramai komen psl org keliling ua yg ada kisah silam. betul, ada aja dikalangan tu yg mencaras juga. tp mencaras dari bff sendiri ni level dia lg teruk dari caras hak org lain. yg org lain tu caras aja, ini caras dan betrayal sekali
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 14-6-2019 03:29 PM
mmg sheol x kisah bermadu
tapi x kan lah bodoh sgt BFF nya
sibuk nak jadi madu

Tak mintak izin pulak tu. Maybe if mintak izin, lain cerita.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:38 PM | Show all posts
mixed replied at 14-6-2019 03:31 PM
HOOOOI SUDAH LA NAK TANYA PASAL DECODE
POINT BAPE NAK MSK BENANG  VOL 1


Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
MummySuri replied at 14-6-2019 07:32 AM
sampai hati woi ckp linda rafar x cantek hahahahahahahahhahahahahahahaha.. ups tergelak besar plak ...

Linda rafar x pandai ambik hati netizens..

Sila belajar dgn sang ratu..

Hujung2 boleh mengerang bersama..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088987s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list