Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
114550
View
2187
Reply

Screenshot Perbualan Lucah Chef Selebriti Dan Personaliti TV

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-6-2019 11:29 AM | Show all posts |Read mode
Gambar Hiasan


Kes curang yang melibatkan personaliti tanah air makin menjadi-jadi.


Lepas satu, satu lagi terbongkar. Bertambah hangat bila ada pihak yang mendedahkan kelakuan sumbang seorang chef selebriti ydan juga pengacara dengan seorang personaliti TV wanita.


Dipetik dari Hangat.com, individu tersebut menghantar beberapa suntingan perbualan WhatsApp, perbualan lucah di antara kedua-dua personaliti tersebut.


Foto: Hangat.com


Lagi terkejut bila ada beberapa gambar bogel milik pembaca berita TV swasta itu turut dikongsi dalam perbualan tersebut.


Menurut sumber, hubungan mereka ni dah lama diketahui oleh beberapa pihak tapi baru sekarang didedahkan sebab tak tahan semakin lama semakin melampau dan tak ada ciri-ciri nak berubah pun.



Foto: Hangat.com



Sudahlah kedua-duanya berstatus suami dan isteri orang! Memang tak tahu malu.


Difahamkan wanita itu bukanlah wanita pertama yang didakwa mempunyai hubungan dengan chef selebriti tersebut. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:35 AM | Show all posts
iols parking dulu
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Astaga geli lah oiii ya ampun siap bg pic nk muntohhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Eeeiiwww.. Low class nya
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Chef fikree dgn masrenny bila nak buat PC?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:41 AM | Show all posts
WOW..!!
Kene follow rapat2 thread ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:41 AM | Show all posts
Mcm ne leh terlepas conversation ni.sengaja leak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
panasssss..tgg okt wat pc
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat stok geli2 jek ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:43 AM | Show all posts
geli nye siot message memasing! omg. sian wife-husband memasing. urgh!
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:44 AM | Show all posts
omg omg omg...

level dak2 wicet je deme ni!! padahal masing2 dah tua kertu
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:44 AM | Show all posts
mampusssss... aku suspect ex-wife chef yang dedahkan ni
sebab geram sangat kot

mendapat lah ko chef
yang pompuan tu.. amaigaddd
laki dia diam je ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:44 AM | Show all posts
apekah chef seleb sama yg baru ceraikan bini tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini pun tak penah ade chat gini huhuhuhu

Penuh ngn gambo lengkuas halia kunyit, rempah ratus, gambo air milo tumpah atas lantai, nasi tumpah atas meja bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:44 AM | Show all posts
popcorn aku manaaaaaaaaaaaa?!
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Conversation antara fikree dgn yg mana satu ni?  Skendel dia 3 org kan..  Nmpk kulit cerah je yg dlm pic ni..  
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols rasa primer source SS ni dr wife chef tu. Bukti masa penangkapan basah suami sheols mencurang.

Agaknya dah forward ke family members dlm whatsapp tu maka nya ada la antara members tu yg leak hntr email layang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:48 AM | Show all posts
wah wah wah...mendapat larrr. dasar sundal jumpa jalang gini la
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:48 AM | Show all posts
omg sick nya. ok not being judgy here tapi you have a spouse! please laaa!
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:50 AM | Show all posts
pastikan sumber ni betul bukan rekaan mana-mana pihak demi menjadi views.. tak pasal-pasal kena tangkap polis wow
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104764s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list