Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
140881
View
2187
Reply

Screenshot Perbualan Lucah Chef Selebriti Dan Personaliti TV

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-6-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 17-6-2019 11:56 AM
kakasotong cm expert je blow2 ni? tak pe ramadhan dah habis.

first time dalam sejarah mal ...

Hello kaka cils meols suci hoccay!!

Meols membayangkan blow dalam2 tu ibarat mcm blow2 motor rempit tuhaaa minyak sampai habis




Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:04 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 17-6-2019 11:54 AM
akak kasihan kalau laki  kepada perempuan ni jenis solat jaga family tp dapat bini sundal. m ...

kan..

lepas tu pakai tudung tu untuk apa
tutup atas kangkang di bawah

tu lah, Allah kalau nak tunjuk sekejap je
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:04 PM | Show all posts
i boleh ajar mana mana pasangan yang nk  skodeng wasap husband or wife you all... walaupun masa tu hp wife/husband you all kat tangan diorang you all masih boleh baca wasap dia kat hp you..
wife fikrie ni mg briliant...pandai..sebab tu dia boleh snap screen shot conversation  fikri dgn betina tu.. mendapatla ko bitch aka sundal...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:05 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 17-6-2019 11:57 AM
boleh jadi fitnah boleh jadi betul tp impact dia tak mustahil periuk nasi hangus kena buang kerja  ...

betul tu, yang tukang sebar ni pun kena hati2, siap sedia dengan cost lawyer kalau disoal siasat polis
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:05 PM | Show all posts
uori replied at 17-6-2019 11:44 AM
popcorn aku manaaaaaaaaaaaa?!

zaman ni orang standby pisau dengan bawang jah..
pi sana amik sekarung dua
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:05 PM | Show all posts
Rasanya ni pasal chef nak caj wife dia tu nusyuz kan..kalau dah cerai tu diam2 ajela. Dah sendiri salah. Ni main ugut2 lagi. Amek kau
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:05 PM | Show all posts
yang pompuan tu pun melayan.... laki normal lah... bak kata pepatah kucing dibagi ikan, takkan kucing tu tengok sajork...

adakah lepas ex-wife terjumpa message whatsapp tersebut lalu cepat2 SS dan hantar ke diri sendiri sebelum melancarkan perang sehingga diusir keluar rumah?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:05 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 17-6-2019 12:04 PM
Hello kaka cils meols suci hoccay!!

Meols membayangkan blow dalam2 tu ibarat mcm blow2 mo ...

blow dalam bahasa sexual ni kemaluan lelaki masuk mulut perempuan bukan dan di isap macam lollipop tu je.

suami isteri best buat. tp isteri orang suami orang buat jadi bala
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
skinskin replied at 17-6-2019 11:59 AM
Bg link if masrenny tu..cari x jumpe pulok

@masrenny_masri
Tapi dr sblm raya lg xde update apa2
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:06 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 17-6-2019 11:51 AM
I suka ***** xshave.

I nk blow u dalam2.

fetish semak samun kot euwwwwwwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:09 PM | Show all posts
beautifulorchid replied at 17-6-2019 12:04 PM
i boleh ajar mana mana pasangan yang nk  skodeng wasap husband or wife you all... walaupun masa tu h ...

mohon tunjuk ajar
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:09 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 17-6-2019 12:03 PM
Xde pic penuh ke?
Membawanng tanpa melihat pic bogel penuh serasa makan biskut almond london x jil ...

bengong tul perumpamaan uols
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:11 PM | Show all posts
top5complete replied at 17-6-2019 12:05 PM
betul tu, yang tukang sebar ni pun kena hati2, siap sedia dengan cost lawyer kalau disoal siasat p ...

kes camni biasa akan refer doktrin persepsi masyarakat umum. masyarakat tentu mencela suami yang skandal . skmm pdrm ada forensic it untuk trace gambar dan maklumat2 dalam teknologi.

cuma bagi akak once viral its damage done. kalau dari awal si suami selesai cara elok benda ni takkan terjadi. bila dua gajah bergaduh habis terburai viral.

30 tahun lagi pun benda ni masih di google. tiada akta khusus kat malaysia untuk kawal isu2 viral di dunia internet. kita makan popcorn dan tengok je pergaduhan mereka.

ingat tak kes rasuah pulau pinang? sebab mainkan isteri semua pegawai kena angkut? the power of women. habis file rasuah2 dan pegawai terlibat kena angkut?

kes ni xmustahil senasib dengan kes rasuah kat pulau pinang tu. the power of women bila perempuan mengamuk gajah pun boleh kalah
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tembamnya
Fap_Guy_Meme.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:14 PM | Show all posts
boleh je weh korg nak skodeng WA laki korg kot korg ada sikit rasa was2.
pegi ke web.whatsapp (make sure kalau guna fon, korg guna "desktop site"
make sure jugak henpon laki korg kt tgn korg.
then, follow je instruction kat web.whatsapp tuh.
scan barcode, wallah. dah bleh skodeng
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:14 PM | Show all posts
so pics yang tak censored takda ke sisthur?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:15 PM | Show all posts

pg google image  tu, confirm tak nampak tembam, jenis badan bulat di dalam kerempeng di luar ibarat biskut almond
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:15 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 17-6-2019 12:11 PM
kes camni biasa akan refer doktrin persepsi masyarakat umum. masyarakat tentu mencela suami  ...

ha'ah. kes kat penang tuh patut jd sempadan utk lelaki2 curang kt mesia nih.
once bini ko ngamuk, dia buat keje diam2. tetau sekapal kene angkut. bkn takat ko je. padan muka

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:16 PM | Show all posts
jijiknyaaaaaaaaaaa
sexting pun macam budak budak wechat!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:16 PM | Show all posts
uwekkk....muntah hijau tau.

gelllliiiiiii.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107868s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list