Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
139676
View
2187
Reply

Screenshot Perbualan Lucah Chef Selebriti Dan Personaliti TV

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-6-2019 12:23 PM | Show all posts
Orange_7491 replied at 17-6-2019 12:20 PM
maksud u time tgh chatting online boleh nampak apa dia tulis
atau  search chat history?

syamzana replied at 17-6-2019 12:09 PM
mohon tunjuk ajar


kat hp u , u bukak wasap web kat crome, kitanya mcm bukak wasap kat pc la .
pas tu ade scan QR kan,
pastu amik hp u scan QR wasap bini/ laki/anak u wasap , bleh cari kat setting , pastu scan n u boleh baca dah wasap org.. pastikan org tu tak tau la..
kalau org tu bijak dia kan log out dr hp dia...
ni salah satu teknikla




yang dah delete ade software lain..kene download gak.. tapi software dia tak sure diorang pakai ape
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg bini org ni eh sundal,  ko xbersalah ke tgk muka baby ko?? Bnyk plak kes2 mcm ni lately,  kesian spouse msg2.  
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:24 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 17-6-2019 12:17 PM
tapi kan ada notification..sama gak kantoinya kan?

ko mutekanlah.....apelah masallah ko nih...masa msg masuk ko mutekan dia tak dengarla..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:25 PM | Show all posts
barfi replied at 17-6-2019 12:22 PM
Boleh tak sesiapa bagi list sapa gerangan 3 org skandal chef ni??

Secara jujurnya dulu2 iols tast ...

google ada sis. macam2 berita keluar
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli.......
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini pun hati2 tak buat chat gini. Semoga mereput la chef dan skandal2 sialan
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg!!! Tgh dgn anak yg meragam pun sempat nak menggatal...ape jenis pompuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:28 PM | Show all posts
Adoi itula halau lagi bini dengan anak dalam tempoh edah. Abis lepas ni Kalau Allah tarik takde job macam mana?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:29 PM | Show all posts
nipskacang replied at 17-6-2019 12:23 PM
Yg bini org ni eh sundal,  ko xbersalah ke tgk muka baby ko?? Bnyk plak kes2 mcm ni lately,  kesian  ...

kaka punya kawan dulu ada buat kajian kenapa wife2 banyak curang di kawasan KL.

punca utama :
> applikasi whatsapp wechat telegram
> kedua sebab hari2 jumpa di tempat kerja
> pasangan masing2 kurang beri perhatian sebab utamakan anak atau kerjaya
> baru dapat durian runtuh job besar terus lupa anak isteri  nak pasang skandal


kesimpulannya apps atau social network pembuka kepada pintu kesundalan dan zina. gunakan platform media social untuk kebaikan. kawal diri masing2.

bagi akak benda ni tak jadi kalau sebelah tangan. sedih tengok rumah tangga orang runtuh sebab whatsapp.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:29 PM | Show all posts
beautifulorchid replied at 17-6-2019 12:24 PM
ko mutekanlah.....apelah masallah ko nih...masa msg masuk ko mutekan dia tak dengarla..

e'eh.. yang ko nak hangin pehal..
der.. masuk whatsapp web ada notification kat hp orang tu..
so orang tu boleh tau la ada orang login curi baca whatsapp dia..
bukan masalah mute tak mute..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 17-6-2019 11:43 AM
geli nye siot message memasing! omg. sian wife-husband memasing. urgh!

Ramai begini di luar sana. Tudung tak tudung or solat tak solat, blakang kira. Yang penting kapla bawah ternganga tiap masa.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:30 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 17-6-2019 11:51 AM
I suka ***** xshave.

I nk blow u dalam2.

kira ala2 suprise gitu kan...
harus la kena selak2 dulu...
baru cakk... nampak da.... gitu..
lepas tu baru la blow dalam2 kan....

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
ramaramu replied at 17-6-2019 11:48 AM
omg sick nya. ok not being judgy here tapi you have a spouse! please laaa!


Buruk kan bila nampak realitinya gimana?

Maseh mahu #teamratu?

(Sindiran umum yah. Tak ditujukan pada uols).

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:30 PM | Show all posts
Orange_7491 replied at 17-6-2019 12:20 PM
maksud u time tgh chatting online boleh nampak apa dia tulis
atau  search chat history?

kalau u bukak whatsappweb tu  masa dia tgh chatting mmg u akan nmpk ape yg derang tgh chatting.

nak tgk history pun boleh tp kene install software.
tp kalau onwer jenis alert, mmg derang akan perasan then boleh check dari mana whatsappweb tu dibuka. siap ade details tmpt lagi.

hihihi.

igt ade care lain yg owner takkan tau lgsg.


Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh my..

Mcm ni ye bila suami org scandal dgn isteri org..

Depa punya cara kalah org bujang..

Ni sat lg keluar la version tanpa blur..

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngkorang kalau nak cari laki lain kali, jangan sebok kata nak carik jantan solat jadik imam. Propah jah semua tu.

Carik la lelaki yang takutkan Tuhan. Niscaya rumahtangga selamat.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 17-6-2019 12:29 PM
e'eh.. yang ko nak hangin pehal..
der.. masuk whatsapp web ada notification kat hp orang tu..
so ...

Ya betul..  lepas tu kalau dpt login pun akan ada icon notification WA dekat atas phone selagi x logout.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 17-6-2019 03:44 AM
Laki bini pun tak penah ade chat gini huhuhuhu

Penuh ngn gambo lengkuas halia kunyit, rempah rat ...

Eh ada la wife and hub msg mcm gini..

Cuma x de leakage sbb dh sah2 la dorang tu suami isteri..sapa je nak marah dan kantoikan pon..

Yg silap tu bila jd gini..sesama haram tp feeling halal to each other..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 17-6-2019 12:30 PM
Oh my..

Mcm ni ye bila suami org scandal dgn isteri org..

Yeap. Akak faham sesangat. Sebab itu akak rela menjanda kesah la dikutok gitoh.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi abenda ni iols tak berani nak simpan gambar aurat dalam phone apatah lagi send kat laki sendiri, tengok kat rumah sudah. Memang kalau berskandal ni otak kat lutut eh? Padan muka kena viral
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096315s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list