Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
139407
View
2187
Reply

Screenshot Perbualan Lucah Chef Selebriti Dan Personaliti TV

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 17-6-2019 12:33 PM | Show all posts
siap cakap baby tengah nangis. huhu. sedih.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 17-6-2019 11:51 AM
I suka ***** xshave.

I nk blow u dalam2.

Iolls tgh puasa ganti ni Tong!

Aiyo!
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Euuww sangat oiiii.. Yucksss.. Na'uzubillah.. Sakitnya kena curang dgn suami mcm ni..  Kesiannya wife chef
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:38 PM | Show all posts
Oo ni kira rentetan dari kes chef tu ker... alamak aiii seram..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 17-6-2019 04:33 AM
Yeap. Akak faham sesangat. Sebab itu akak rela menjanda kesah la dikutok gitoh.

I berdoa siang mlm x di uji mcm ni..

Serious mmg malu 7 keturunan klu got caught..

If bujang or janda/duda..x de hal sgt klu msg gini..paham ler juga lama keseorangan..

Ni dh ada pasangan pulak tu..

No wonder kt thread umie vs erra tu mcm2 kisah psl personality tv ni..

Smpi kan yg kita x expect pon ada scandal!

Dah tau ke siapa bini org ni?

Hrp kena pecat or kena ban dr rtm..bodoh sungguh la memalukan! Klu dulu rtm banned rockers yg berambut pjg x leh kuar tv station siara dorang..

Now pls ban those yg rosak reputasi rtm..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 17-6-2019 12:18 PM
Yes. Mcm ni lah baru best membawang.. kesian wife dia. Mesti hancur berderai hati dpt screenshoot co ...

Sebulan posa acik tak nampak chuols
Setan semua dah kuar jail, dan2 chuols masuk porem
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 17-6-2019 11:52 AM
hahaha game over. macam ni baru betul nak game over . syabas wife chef . u are brilliant women.

...


Kawad cam anggota kemal*an.

Berani sis cili sokong tindakan wife chef ni. Nanti kena tarbiah x tutup aib suami.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:40 PM | Show all posts
jahatnya perangai
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:41 PM | Show all posts
Iols harap dengan adanya screen shot ni, amak chef tu xleh nak pusing cerita & ngelat bayar nafkah kat ex wife dia.. to the ex wife, make sure u tuntut sampai tinggal spenda...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:41 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 17-6-2019 12:29 PM
e'eh.. yang ko nak hangin pehal..
der.. masuk whatsapp web ada notification kat hp orang tu..
so ...

apela buduh sgt ko ni..
masuk web mane ade notification sebab ko dg scan QR..
kalau bende ni pada ko tak efficicient ko tak payah la ikot..
sebaab bini chef  dia buat mcm nila si chef gendut tu kantoi,... ko rasa mcm mana dia nak simpan semua chat history laki dia.. mcm mana dia nak screen cap semua conversation tu..akai tu kasi panjang sikit


Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
buragazz replied at 17-6-2019 12:38 PM
Oo ni kira rentetan dari kes chef tu ker... alamak aiii seram..

Khuenst meses kotor cenggini pun ade gak poremer dok keji bini chep ni ckp tak classy bagai sbb meroyan

Acik harap sgt laki poremer tu kantoi ade meses gini. Kang meriah la bod sinun baca tered royanan sheols
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:42 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 17-6-2019 12:32 PM
Ngkorang kalau nak cari laki lain kali, jangan sebok kata nak carik jantan solat jadik imam. Propah  ...

PU kantoi tu pun takut tuhan. sama jugak tak boleh pakai
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:42 PM | Show all posts
Ini kah yg berhorny corny ........?


  



kelakor acik ooiiiii ....bukan main nafsu







Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:43 PM | Show all posts
sejenis jantan betina yang tak tau malu. kalau laki si betina ni ada telur harap sue bini birah ngan jantan gatal ni. jv ngan ex wife chef ni pun takde hal
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
miminn replied at 17-6-2019 12:33 PM
siap cakap baby tengah nangis. huhu. sedih.

I tak faham, chat lucah ni antara chef dengan masrenny atau pengacara tv9 Zuhairah tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 17-6-2019 12:15 PM
pg google image  tu, confirm tak nampak tembam, jenis badan bulat di dalam kerempeng di luar ...

Tapi muka sheols mmg feveret iols

Lamanya tak sexting
Piapp piap
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:44 PM | Show all posts
Wanita2 terakhir Tibi tiga suku .....


  



Kerudung berlapis lapis......



Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 17-6-2019 12:14 PM
so pics yang tak censored takda ke sisthur?

Khenss..iols pn perlukan pics tak censored untuk kajian yang lebih mendalam
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:46 PM | Show all posts
hahhahahah ramai pulak bini2 dalam ni insecure yach...
masing2 lepasni nak skodeng wasap hubby masing2
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:46 PM | Show all posts

u bukak wasap dari web, pastu u scan QR code wasap yg u nak baca tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093877s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list