Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
140519
View
2187
Reply

Screenshot Perbualan Lucah Chef Selebriti Dan Personaliti TV

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 17-6-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak blow dalam2?

Sialnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:50 AM | Show all posts
euwww... so sapa pompuan tu..? chef tu macam dah taw je... bini matanya cantik tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
kikuri replied at 17-6-2019 11:50 AM
euwww... so sapa pompuan tu..? chef tu macam dah taw je... bini matanya cantik tu

A ah lawa kan mata bini dia. Cuma gemok jela. Kalau kurus bersiap mesti lawa gila
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
I suka ***** xshave.

I nk blow u dalam2.



Matilaaaaaa mujur dah raya uols
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Berani ya send2 gambar nude.. Tak terfikir satu hari akan kantoi ka..both murahan
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:51 AM | Show all posts
Mampu gelak je
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:52 AM | Show all posts
hahaha game over. macam ni baru betul nak game over . syabas wife chef . u are brilliant women.

wife2 lain yang suami curang sila berguru dengan wife chef. tegakkan hak kamu..sekali skandal 3 orang, bini orang pun sapu. dahsyat.

boleh buat kawad cam anggota kemaluan masing2..


first time akak rasa bangga ada perempuan cerdik  di malaysia ni. tahniah syabass. keberanian anda inspirasi wife2 teraniaya..

kepada wanita  dan isteri2  sundal2 tu jangan menyundal suami orang kelak viral


yang terkesima:
kakacilipadisedap
manager persatuan acik bawang cariforum
PA - sis vokuru
Driver - sista dodolgemuk
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Speechlesssss laki org bini org masing2 tak sedar diri
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:53 AM | Show all posts
bodohnya kapel ni. lag2 si laki tu. Ko dah chat lucah2 ko delete la chat n pic2 bogel tu.
yg ko simpan dlm henpon watper.. ko ingat tak bleh  kantoi??

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:54 AM | Show all posts
awex^returns replied at 17-6-2019 11:44 AM
mampusssss... aku suspect ex-wife chef yang dedahkan ni
sebab geram sangat kot

akak kasihan kalau laki  kepada perempuan ni jenis solat jaga family tp dapat bini sundal. moga laki2 diberi kekuatan sepanjang menempuh dugaan ini.

kalau aib suami tahu ok je, ni viral satu malaysia. sedara mara mesti membawang punya. daripada halia kunyit sibuk membawang.

perempuan baik untuk laki baik. rumah tangga bukan untuk sex or skandal2.. please dah tua tolong behave.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:54 AM | Show all posts
maha hebat. hahahahaha cam budak2 nye msg jeee
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:56 AM | Show all posts
kakasotong2 replied at 17-6-2019 11:51 AM
I suka ***** xshave.

I nk blow u dalam2.

kakasotong cm expert je blow2 ni? tak pe ramadhan dah habis.

first time dalam sejarah malaysia viral.

tahun 98 viral liwat
tahun 2019 viral semburit + viral suami curang

2029 my prediction viral against.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
So sick
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
So sick
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:57 AM | Show all posts
top5complete replied at 17-6-2019 11:50 AM
pastikan sumber ni betul bukan rekaan mana-mana pihak demi menjadi views.. tak pasal-pasal kena tang ...

boleh jadi fitnah boleh jadi betul tp impact dia tak mustahil periuk nasi hangus kena buang kerja kontrak. sebab ni libatkan rumah tangga orang dan rumah tangga skandal.

kira level impact sama dengan video semburit. damage control cant be done.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 17-6-2019 11:38 AM
Chef fikree dgn masrenny bila nak buat PC?

Bg link if masrenny tu..cari x jumpe pulok
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:00 PM | Show all posts
kes ni bakalan viral meletup

berbeza dengan bella astilah : damage control dan tahu2 cerai je.. sebab bagi akak umur dia muda tapi mature  sedikit..

kes ni macam dendam tak kesudahan.. netizen pula jenis membawang.. habis kena selongkar semua..


Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde pic penuh ke?
Membawanng tanpa melihat pic bogel penuh serasa makan biskut almond london x jilat cup nya..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 17-6-2019 11:56 AM
kakasotong cm expert je blow2 ni? tak pe ramadhan dah habis.

first time dalam sejarah mal ...

Hello kaka cils meols suci hoccay!!

Meols membayangkan blow dalam2 tu ibarat mcm blow2 motor rempit tuhaaa minyak sampai habis




Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:04 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 17-6-2019 11:54 AM
akak kasihan kalau laki  kepada perempuan ni jenis solat jaga family tp dapat bini sundal. m ...

kan..

lepas tu pakai tudung tu untuk apa
tutup atas kangkang di bawah

tu lah, Allah kalau nak tunjuk sekejap je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099001s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list