Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2738
View
237
Reply

[Geng] Rumah Kaki Royan Part 174

[Copy link]

Author: Missfadh    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-8-2019 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
I just don't have interest and patience in clueless and random conversation, maam.
And what's wrong with your question mark key?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tetua ni tak sangka pulak nak kena selalu jadi tarzan. Tau gini dulu, memuda iols pi dok dalam hutan jadi tarzan betul2. Aman duduk ngan natey semua. Kalau tak paham cakap, dah tentu natey.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau orang luar bercakap, belum orang tu habis bercakap dia dah dengar dah. Benda tak masuk akal pun percaya. Orang dalam rumah bercakap sampai mulut keluar buih pun, sebutir hama tak masuk dalam kepala. Sok kalau sakit fenin panggil orang luar yang memandai2 tu semua.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabaq dabel sabaq. Nak ngajor bagi spesifik memang lama. Dah lama sok reti la dia macam yang lain-lain.  Mengkalo tak reti-reti juga, itu memang takdirnya nak kena.....? Ok bye
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana laaa manusia yang nak cuti tu? Manaaa?? Meh katok sikit pala. Cuti la sangat
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 02:40 PM | Show all posts
nak nangisssss
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 02:40 PM | Show all posts
sebakkkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 02:52 PM | Show all posts
sebuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila masing-masing dah faham sesama sendiri dan ada work relationship yang baik dan lama pulak, cubalah jangan ambil kesempatan dari situ. Hubungan yang baik bukan bermakna chuols boleh ambil kesempatan thrusting me with your wants and demands when your needs arise. Jangan la gunakan hubungan baik weols dan kelemahan meols untuk dapat apa chuols nak.

Tak terpikir ke chuols yang meols pun ada arrangements meols sendiri, ada orders lain, ada customers lain dan ada kerja lain juga? Tak terlintas ke perangai mendesak chuols tu menyusahkan meols? Bila meols bagi peluang, itu sebab meols fikirkan hubungan baik dan hargai chuols sebagai pelanggan. Jangan la amik kesempatan peluang meols bagi tu untuk capai sebanyak mungkin kepentingan chuols. Meols tak cakap bukan makna meols tak rasa dan tak nampak chuols nak ambil kesempatan.
Dah overboard nanti kan susah kalau things turn sour? Meols ni boleh tahan setakat meols nak tahan je. Kalau meols dah tak nak tahan, memang meols tak kan tahan.  Tak pedulilah apa nak jadi kat chuols atau kat meols sekali pun.  
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahahahhahahaha I will just laugh at the confusions, eh tak baik betul korang2 berkumpul kat sini, gang up senyap2 buli kita kat luar. Biar lah kat sini kita nak jadi apa, ahli muzik, loyer, ni lah keindahan hidup berforum jadi anonymous, dah kat dunia sebenar pun hidup yang 'indah' camni pun ada orang jealous. Cis!

Lepas tu nak buka balik cerita masa zaman masing2 pun tengah berlengas berlemuih kepam hitam legam lagi cis cis cis. Kang semua orang kena block cam dulu baru tau, tapi menyusahkan hidup pula nanti. Baru dengar cerita from his side, buka cerita belah sini kang, memalukan diri sendiri

Malas laa nak tau kat sini korang pakai ID apa. Berforum senyap2 sudah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa lah jadi gini.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-8-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak lagi orang lain yg boleh jd inspirasi. Orang yg x semenggah tu juga pilihannya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 06:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Haih la material. Mudah-mudahan ekau tak duduk lamo dalam kapal macam dulu. Come to mama faster. Tak  seghonok dok atas kapal nak. Bukan ado blekpink pun tongah laut tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Hamboi kalau tengah dok kat langit ke 7 tu kan, everybody wants to be seen togeder kekdahnya khens.
Modus!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-8-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak bosan ke sorg2 kat situ?
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
My gut feeling from the very beginning about you mokcik, is never wrong. And since faking smile is so tiring, so,  adios.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Halahhhhhhh.....halahhhhhh.....hadik, dah chuols whatsapp tak boleh, call tak boleh, message tak boleh, itu tandanya chuols kena block hadik. Bila meols block chuols tu tandanya meols dah tak nak berurusan dengan chuols. Kat mananya yang chuols tak paham makna block ni? Jangan la try contact meols lagi kat mana2 platform pun. Meols taknakkkkkkkkkkkkkkk.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin banyak pulak desserts menjemput kematian kat bandaraya tercinta ini.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejadahan tengahari summer nan panas lit-lit kau bagi all black. Nak kena karung ni stylistnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols jangan memaksa benda yang meols tak boleh buat iye. Kalau chuols nak jugak macam yang chuols nak, chuols gi peghosah kat tempat lain.

Meols koser.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080957s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list