Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2737
View
237
Reply

[Geng] Rumah Kaki Royan Part 174

[Copy link]

Author: Missfadh    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-7-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
funny meh..bole kta klu sndiri ta syg diri jgn nk hrap org lain hormt dn syg kite..eh helloooo..kau cakap seolah semua tu salah dia kan?! kau hingat dia nk ke smua tu jadi..kau hingat dia paham ke apa yg brlku pd dia?! kau hingat semudah abc smua tu nk lupus dri memori dia..selagi nyawa tu msih brsatu dgn jasad selagi tuuuu sgala hitam tu berlegar mcm layar wayang brmain dln kepala dia..kejamnye ayat u sis..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Hadik, fortune tellers do readings. Predictions. Deyols bukan CCTV boleh tau pergerakan. Hastagaaa budak ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Mencuba in control pagi ni walau pun semalam dah macam labu kundor.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Chuols buat la sengap, takde courtesy, takde apa. Iols bior. Next deal you'll see.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2019 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Assalam..slmt hari raya maaf zahir batin
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Deyols yang buat drama sedih ni tak sedih ke? Iols yang tengok sedih sampai sakit tekak watdehel
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
lor ada lg umah ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
slmt hr raya jgk korg

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
nk luah sikit
blh tak






Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
dak opis iols kan suka ejek cara iols cakap

sbb tu xsuka call org..tp kena pksa call jgk..dh suara iols camtu..nk buat camna





Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
dorg ejek gaya iols..iols mmg gaya ckp camtu kot..nk ejek2 plak..dh la ada abg sorg tu pun iols call tny bnda pun..dia gelakkan iols.




Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
pasni kalau iols xcall..jgn suro call
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
dh la kolig sorg ni kan dia suka gelak kt iols..kalau dia gelak..pelik sgt bunyi...semua org xnk dgr dia gelak sbn akn gelak jgk..selalunya she akan gelak kt iols

siyes kelakar nknm kalau bnyi dia gelak
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
This little cutie is harassing my wake up life. Helppp
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyampah iols acik-acik suka dictate kat bideo resepi orang ni. Chuols tengok je tak boleh ke? Sebok ngan deyols punya  'better buat macam ni', 'letak *** lagi sedap'.
Chuols tau dari mana buat macam tu lagi sedap kat tekak orang tu? Chuols ingat sedap kat tekak chuols, means sedap kat tekak orang satu dunia?
Pastu ada yang lagi confident cakap kalau saya saya tak buat macam tu. Saya buat bla bla...
Biaq pi kat chuols la chuols nak buat macam mana. Dok memerintah sangat kat resepi orang pasaipa?
Kalau ada suggestion, pakai la bahasa helok2. Chuols tu masuk rumah orang. Kalut sangat nak nampak lebih pandai, kesudahan memancing gaduh dengan tuan rumah dan followers lain.
Nak follow resepi pun tak senang ngan golongan perasan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu kalau online. Kalau pi kelas, peel lain pulak.
Cekgu masak dok ada helok kat depan, dia pon sebokkkkk nak jadi cekgu. Tak pun kalut bagi hint dia dah tau yang tu, dia dah buat yang ni. Chuols kalau pandai sangat buat apa mai kelas? Chuols buat la kelas sendirik. Vengongs.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Cukup mai sorang saja kalut bin paranoid, stop semua urusan, dok hadap dia sorang tak habeh. Hang pi amik ubat la dek. Kronik sungguh paranoid hang. Satni dengan lalat sekoq pun hang nak kalut
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Terliurnya dgn daging salai masak lemak cili api.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaghfirullah. Korang vote pakai hantu raya ke apa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ha hambek. Meminta sangat. Sampai jammed dikerjakan. Jangan memain dengan monsters tu semua
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074380s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list