Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2942
View
261
Reply

[Geng] Rumah Kaki Royan Part 174

[Copy link]

Author: Missfadh    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-7-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun baju mahal kau cropped gitu.
Gitu ye kalau duit dah macam popcorn
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian tengok orang dah takde mak
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya deyols rindu tak nak panggil 'mak'? Macam kita yang masih ada mak hari-hari panggil mak. Our everyday insignificant action but a very much missed luxury to them.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hang kalau tak abes2 dengan perangai nak murah bagi serabut perut orang tu toksah dok mai order lagi la cheq oiii. Hang pi beli machine sendiri. Beli material sendiri. Hang buat sendiri. Masa tu hang pikiaq semula perangai murahan hang tu baguih ka dak.
Cemuih.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak murah pi la beli ready made. Bukan ka berlambak kat kedai dok ada? Mai beli ngan homebased, customised lagi, hang nak expect rege kilang buat. Kilang tu beli material pakai kontena mokcikkk. Saya ni, lori kontena pun tak muat nak masuk mai depan rumah
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Iklan ni pun lahaihhh..orang kalut nak bebel dia pun kalut nak plip plap plip plap sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
nak nangissss
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
byk bnda kte nk buat..dan semua tu ta dapek restu dari bla bla risau tu la risau ni la..dripda dok mnjang risau better doakn yg baik2 kot..hmm
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ada stu bnda ni..tataula nk bitau ke x..tp klu bitau confirm takan bagi..tp kite da byr full kot..tinggl tgu ari nk oi je..tp klu ta bgtau ta sdap hti pulk..aiyoo
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
pstu da jnji dgn zizzy nk pi bla bla..she text kte nk confirmkn date dot dot..pstu she kta awat nta she rsa sebak..sokay my girl..normal klu rsa cmtu..klu aku kt tmot kau pon aku akn rsa yg sama..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
kte ajak she dating..she rikues pi islnd..kohkoh..mmg idok lerrr aku nk berislnd sntiasa wehh..yg hok satu tu pon aku da kecut prut nk pi tabitau bla bla..lg kn nk buat plan brislnd lain
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
pstu kte ajk she pi det det..she bevel kta bole ke..bnda tu lasak kn..omak hg bg ka puh oiii..kang dia bsinggg...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
huwaaaaa sis stresssssss..awat sume dok bebel dgn kte
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
behtu kena dok saje dlm rumah..gituh?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
huhuu..okeh ma..bukn nk bntah lawan..tp kte nk buat bda yg kte nak buatttt..plissss la..jgn halanggg
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kte da korbnkn jiwa rsa demi org lain..utk separuh rsa bhgia kte ta skh kn klu jte nk buat apa yg kte nk byat..huhuu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sebak gi i sbb rsa srba slh byk bnda kte plan nm buat sblum dot dot..kte nk hepikn hati..ni je cara utk kte rsa hepi
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kte nk nngiss..byk bnda kte nk mngadu tp tatau nk mngadu kt sapa
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu order minta less, dah bagi less. Ni order lagi, meols dah quote harga 2 kali , chuols tanya lagi soalan sama berkali-kali. Nak less lagi.
Memang meminta sangat chuols ni pun.
Dok lah chuols dalam block list tu.
Meols dah tak kuasa nak sembang banyak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kamen Rider pun dok ada 60 juta species anak oi. Hat mata hijau saja ada 20 juta. Mana pulak mokcik nak cari
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080280s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list