Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2736
View
237
Reply

[Geng] Rumah Kaki Royan Part 174

[Copy link]

Author: Missfadh    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-7-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Design nak paling cantik, material nak paling gempak, wording nak paling banyak, saiz nak paling kecik, harga nak paling murah.
Kalau meols suruh pakai logik kang meols jugak yang garang.
Apapuntaboleh
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadik sayanngggg, kalau confirm bajet memang terhad, amik le yang simple hadikkkk. Ada je.
Tarik napas, berpijak di bumi nyata, pujuk hati. Jangan discroll ig tu atas bawah atas bawah. Lagik la chuols rambang mata sumer chuols nak.
Halahhh...halahhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 12:55 PM | Show all posts
kenapa org dpn aku ni kuat mengeluh ye..
boleh g main jauh2 tak..
berterbangan ni hah...aura negatifnya...
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya tuhan habes juga 3 1/2 jam berunding. Meols ingat dah takkan habis je dok pi balik pi balik.
Dah macam nak buat majlis panggil penduduk  satu negeri je gayanya
Padahal runding 2 ketul items.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Manalah pulak nak cari kepala unicorn dengan kaler sebijik nih
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Mokcik hat kena block semalam tu rupanya call berkali dari semalam. Bersepah call log sheols. Biorkan. Cari la tempat lain yang boleh layan perangai discount tu. Meols angkat tangan. Ingat pasar malam nak tawar-menawar tak habis2.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Hastaga sambut retis macam nak mengundi
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak bergurau budak-budak ni kalau dah suka
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Halah seketul halus gitu satu batalion menjaga
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau meols tak nak, meols tak nak la ertinya. Chuols hantaq jururunding dari alam bunian pun meols tak nak.
Melainkan chuols hantaq Nicholas Saputra. Haaa..tu lain pulak cerita dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aunty ni kalo bercerita macam tiang arasy nak runtuh. Padahai bukan tau apa pun.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Halusinasi tahap sidratul muntaha. Suara pompuan korang dengar cam suara jantan
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bezanya effortless dengan trying wayyy too much.
Tapi kalau cakap ni mati la mokcik kena kelar hidup2
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Halusinasi + bakat editing = RIP logika
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
scroll ig sorg artis yg tgh pregy la ni..comey cute ja she dgn pipi tembum..hihi..pstu ada satu post tu kan..she rsa sebak pd msa trsebut sma dgn apa yg kte rsa..sebak sesebakkknye...lalu hujannn deghaihh..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sma pulk color bju kami haihh
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
awalnye kte tadaq rsa sebak pon..lngsung idok..tp usai smua tu..msa salam nek kan..nek pndg kte tnoa reaksi..lama..lama sgt she tatap wajah kte ta kelip mata..masa tu la sebak dia jgn kata..sebakkkk laju hujan mencurah tamo stop..dgn omak pon kte rsa sebak gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
over pulk haihh klu tringat..malu rsa..tamo ingt..tp teringat..acano..makcik usap2 bahu kte..mkcuk lain pon sebak juga ble kte peluk nek nngis tamo stop..buruk beno pangai den..nngis mcm budak kecik..aishh kt mjls camtu bole nngis hok gituu..haiyo..tp sebak tu dtg sndiri..tiber taleh nk cntrol..tiber lupa apa yg wjud kat keliling
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 11:58 AM | Show all posts
Meols telah mendiscovered gerai nasik lemak sumpah sedap ya Allah tiada yang sedap melainkan sedap belaka. Dekat je ngan rumah meols dan deyols dah like forever kat situ.
Ke mana sajaaaaa meols selama ni? Rasa nak nangis makan tadi. Sedap sangat meols macam this is it! Ni yang tekak meols nak.
It's been trillion years since I Iast worshiped a nasi lemak place. Zaman pakai skirt dulu ada satu. Lepas tu yilek. Semua tak ngam ngan tekak meols. Thank God for this latest discovery
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon mokcik satu tu putus asa daripada percubaan berunding dengan meols. Pertimbangan belah mana pun masa belum decide. Dah decide, habeh dah la maknanya. Tang mana dia tak paham pun tak reti dah meols. Bukan meols teruja pun kalau dia keep pushing. Lebih baik buang masa uols cari new supplier daripada buang masa meols yang jelas terang dah tutup pintu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078883s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list