Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19950
View
401
Reply

Song Jong Ki & Song Hye Kyo Berpisah??

[Copy link]

Author: princess_kunang       Show all posts   Read mode

Post time 27-6-2019 10:02 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 27-6-2019 09:28 AM
kenapa joongki yg file kn pceraian?adkh dsbbkn hyekyo?tak serasi or hyekyo buat hal?

agency song hye ko dah confirmkan
katanya pasal differences in personality
suprised but no so suprised
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:04 AM | Show all posts
mrs_salvatore replied at 27-6-2019 10:00 AM
terkejut aku chuols. angin tak ape pun tak. tetiba nk cerai

sebulan yang lepas dah ada khabar angin
even sebulan yang lepas chinese press dah kuarkan news
even katanya sebulan yang lepas dah separate home
apatah lagi gossip sebelum nie hye kyo tak pakai cincin kahwin.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:05 AM | Show all posts
mrs_salvatore replied at 27-6-2019 10:00 AM
terkejut aku chuols. angin tak ape pun tak. tetiba nk cerai

media china dh lama speku psl diorg.kes diorg dh lama tak pakai cincin kawin.lepas tu hyekyo slalu hangout holiday lama lama dgn bff dia kt bali semua tu.dr 2 bulan lepas lagi.tp tak sangka end up secepat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:07 AM | Show all posts
bakawali_04 replied at 27-6-2019 10:02 AM
agency song hye ko dah confirmkan
katanya pasal differences in personality
suprised but no so su ...

maksudnya tak serasi la?tp yg i nampak personaliti hyekyo tu lain sikit.mcm memboringkn pn ada.jenis stone je nampak.bkn jenis chill huha huha happy go lucky punya org.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:08 AM | Show all posts
Kenapa i tak rasa nak terkejut pun?

Mungkin sbb dari mula i tak minat SJK dgn SHK plus i mcm tak restu theyolls kahwin walaupun apa kaitan restu i dengan theyolls Entah i tengok theyolls mcm tak sepadan jah kecuali part sama cantik tu. Anyway mcm lah apa i cakap ada bagi kesan dkt theyolls
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:13 AM | Show all posts
oh dah berbulan tak tinggal sebumbung rupanya.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:15 AM | Show all posts
ala....sedih laa....kenapa....TAPIKAN....bila aku tgk hye kyo punya kissing scene dalam Encounter dgn Bo Gum...terdetik dalam hati dah....wah len macam punya hot depa punya kissing scene.... aku rasa dgn JoongKi dalam DOTS pun x dak passionate mcm Encounter weh... hehehehhe...bleh plak dok tilik thru kissing


Apa2 pun sedih laa...somehow aku rasa mmg x ngam kot depa nih... Hye Kyo tu nama besaq dah kat S.Korea... JoongKi pun, tapi dr segi acting mmg x at par dgn HyeKyo lah....baru nak naik and membina legasi juga JoongKi nih... lain laa Rain ngan Tae Hee....dua2 mmg popular and sama dah ada portfolio panjang lebaq serta kaya raya ....sama gu dah.....


Jangan kata JoongKi scandal ngan Ji Won plak... Ji Won tu dah laa muka kemek semcm...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:15 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 27-6-2019 10:07 AM
maksudnya tak serasi la?tp yg i nampak personaliti hyekyo tu lain sikit.mcm memboringkn pn ada.jen ...

personality yang berbeza
karakter yang berbeza
lead pada tidak serasi
tapi klau ikut marriage tu sndri kan
saling melengkapi
takde couple pun yang betul2 serasi
but masing2 kena tau overcome perbezaan itu
atleast itu yang ai paham pasal marriage


Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:16 AM | Show all posts
bakawali_04 replied at 27-6-2019 10:15 AM
personality yang berbeza
karakter yang berbeza
lead pada tidak serasi

yes true.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:17 AM | Show all posts
huehue replied at 27-6-2019 10:08 AM
Kenapa i tak rasa nak terkejut pun?

Mungkin sbb dari mula i tak minat SJK dgn SHK plus i mcm t ...

eheheh
anyway ai dulu suprised juga masa dorang nak kawin
sbb nampak hye kyo dominan lebih..
ampun peminat hye kyo ye
joongki plak nampak really in love
but afterall marriage bkn berkisar mengenai cinta shj kan
finally the game is over
cuma rasa sayang sbb masing2 ada segalanya

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:17 AM | Show all posts
neve4881 replied at 27-6-2019 09:46 AM
katanye joong ki ade skandal ngn heroin dia lam drama baru tu... cilok dr gossip blog yindon gak

hahahaha..nmpk sgt indon lebih advanced bab gosip niee....

kalo betul joong ki tuh pun playboya....i pangkah dia lah....huwaaaaaaa....i dhlah suka tgk dia....adoiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:19 AM | Show all posts
huehue replied at 27-6-2019 10:08 AM
Kenapa i tak rasa nak terkejut pun?

Mungkin sbb dari mula i tak minat SJK dgn SHK plus i mcm t ...

me too
dari awal i rasa diorg mcm xsesuai bersama...diaorg just couple yg sama cantik je...serasi tu mcm xnmpk sgt...dlm DOTS tu i lbh ske couple 1 lg berbanding diorg ni


Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:21 AM | Show all posts
JiEunTak replied at 27-6-2019 10:15 AM
ala....sedih laa....kenapa....TAPIKAN....bila aku tgk hye kyo punya kissing scene dalam Encounter dg ...

hakikat yang pahit tapi biasanya itu yang betul
tapi ialah kita just buat andaian shj
ai pun rasa gitu
song hye kyo A listed celebrity
sebelum nie pun bercinta dgn A listed actor pun x berjaya
ai bersangka baik dgn joongki is better
ialah dia dah ada segalanya
tapi cinta aje tak cukup kan
nak menjayakan sebuah perkahwinan

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 27-6-2019 10:15 AM
ala....sedih laa....kenapa....TAPIKAN....bila aku tgk hye kyo punya kissing scene dalam Encounter dg ...

Tkejut jgk tgok scene kiss tu..sbb rasanya sblm ni biasa2 je kiss dia..ingtkn lpas kawen jd lg daring blakon mcm tu..
Tp mmg hye kyo jnis introvert kn..mmg jnis pndiam kot..so pyh nk masuk..
Tp dua2 ok je..akn dtg jmpa psgn lg ok la hrpnya..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:28 AM | Show all posts
karakter x sama tu menda biasa weh.... sebab bila berkahwin I slalu cakap kita lagi banyak learn about ourself rather than our spouse... bila dah kenal mengenali baru lah bleh blend in....tp ada juga yg x boleh nak blend in... usually kalau ada anak, we try our best to blend in together sbb nak jaga kebajikan anak2 and make anak2 happy.... tp ada juga yg mmg xboleh, kalau dah sorang tu dominon sgt....


tgk muka JoongKi dalam Arthadal Chronicles tu pun yaa ampun... xcomei langsung... jauh beza drp masa DOTS mmg dah bermasalah kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:31 AM | Show all posts
JiEunTak replied at 27-6-2019 10:28 AM
karakter x sama tu menda biasa weh.... sebab bila berkahwin I slalu cakap kita lagi banyak learn abo ...

kan
setahu ai perkahwinan lah yang overcome
segala mala perbezaan kita
susah nak jumpa pasangan berkahwin
yang sama perangai, sama personality or even karakter
mesti ada perbezaan punya
kalau semua sama, aduiiiii mesti boring hujungnya
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:32 AM | Show all posts
JiEunTak replied at 27-6-2019 10:28 AM
karakter x sama tu menda biasa weh.... sebab bila berkahwin I slalu cakap kita lagi banyak learn abo ...

perasan jgk..nampak 2-3bulan sblm ni air muka joongki sedih tak bermaya.sblm kawen ada nampak airmuka happy,ceria.betul la tu dh bermasalah berbulan bulan sblm ambil keputusan utk becerai.i lebih kesian pd joongki tak tahu kenapa.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:35 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 27-6-2019 10:32 AM
perasan jgk..nampak 2-3bulan sblm ni air muka joongki sedih tak bermaya.sblm kawen ada nampak airm ...

rasanya tak mudah joongki nak ambik keputusan nie
even dia yang proceed divorce, dia yang umum 1st
tapi bukan keputusan yang mudah utk dia
ingat dulu masa baru kahwin
happy gile dia
asik lah puji untung dia dapat bini cantik
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah awal daku dah agak 2 orang ni tak sesuai..dua2 dominant...even korean pnya prediction nama dieorg Song-Song tu tak sesuai utk kawen, klu kawen pun tak lama..see baru brpa tahun dah nampak resultnya..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:39 AM | Show all posts
Ingatkan bulan syawal ni retis Malaysia jer yang bercerai, rupanya Korea pun ada terselit. Sayangnyaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085581s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list