Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19947
View
401
Reply

Song Jong Ki & Song Hye Kyo Berpisah??

[Copy link]

Author: princess_kunang    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-7-2019 05:10 PM | Show all posts
JiEunTak replied at 29-7-2019 12:52 PM
Aku rasa dua2 ada salah memasing.... apa2 pun dari awal (wpun aku antara yg excited depa nak kawen d ...

Tak jugak sebab ramai je di Korea dan Jepun walau belum berkahwin dah lama duduk serumah.  Ada yang akhirnya berumahtangga secara sah dan ada juga yang kandas juga akhirnya.  Tapi cerita macam ni jarang diceritakan pada umum melainkan mereka yang tahu atau dikalangan kenalan saja.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
freesia71 replied at 27-6-2019 04:09 PM
I rasa SHK ni sgt boring. Amik watak semua jenis lemah lembut, ayu2 gitew.  Mcm nak maintain prim n  ...

I ship joong ki and ji hyo. I rasa diaorang ngam and tgk RM dulu rasanya joong ki macam pernah ada crush dgn ji hyo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067674s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list