Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19864
View
401
Reply

Song Jong Ki & Song Hye Kyo Berpisah??

[Copy link]

Author: princess_kunang    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-6-2019 10:40 AM | Show all posts
nazzse replied at 27-6-2019 10:36 AM
Dah awal daku dah agak 2 orang ni tak sesuai..dua2 dominant...even korean pnya prediction nama dieor ...

joongki dominant?i thought dia jenis mengikut je.no wonder lah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 27-6-2019 02:40 AM
joongki dominant?i thought dia jenis mengikut je.no wonder lah.

Dominant in his own way..klu dgn kawan2 nampak kawan2 akan follow dia...ni based on iols punya pemerhatian lah..
SHK tu sah2 la dominant, nampak sgt
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 27-6-2019 10:13 AM
oh dah berbulan tak tinggal sebumbung rupanya.

Ada ckp derang tak pindah pun ke rumah kelamin yg SJK beli tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 27-6-2019 10:42 AM
Dominant in his own way..klu dgn kawan2 nampak kawan2 akan follow dia...ni based on iols punya pem ...

Org cantik. Digilai oleh org laki. Dipuja masyarakat. Most probably akan dominant.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by malakof at 27-6-2019 11:20 AM

Mungkin masing2 ego tinggi..kalau gaduh je xnk kalah...sbb tu diff personality
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:25 AM | Show all posts
mawar_mustika replied at 27-6-2019 10:19 AM
me too
dari awal i rasa diorg mcm xsesuai bersama...diaorg just couple yg sama cantik je...sera ...

Youuu i tak tengok pun DOTS sbb rasa cringe semacam tengok preview episode dia yg orang share. Idk maybe sbb i mmg tak minat joongki kot. Hye kyo pun i tak berapa suka. Entah kenapa tah Padahal drama lain pun sama cringeworthy juga kadang kadang
Imo theyolls mmg nampak tak serasi. Part rupa je macam okay sepadan
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:38 AM | Show all posts
sedih pulak. 2-2 comel.. tapi nak buat camana kalau jodoh takat tu aje
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2019 11:39 AM | Show all posts
weezerfan replied at 27-6-2019 09:08 AM
Copy paste lah english version. Ni bukan yindon

sorry..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:40 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2019 11:43 AM | Show all posts
JiEunTak replied at 27-6-2019 10:15 AM
ala....sedih laa....kenapa....TAPIKAN....bila aku tgk hye kyo punya kissing scene dalam Encounter dg ...

aku plak x follow encounter sbb aku x leh tgk scene kissing tu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak silap tahun lepas SJK ada gosip skandal dengan kawan baik SHK..tapi Tak lama lepas tu SJK nafikan... Gosip tau, Tak pasti betul ke Tak.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya.. rushing sgt masa nk kawin ari tu kot..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by umbut at 27-6-2019 11:56 AM

Dah agak ada problem.. Banyak program jemputan bagai joong ki sorang.. Alasan bini sibuk

Joong ki ni nampak penyayang protective dalam rm.. Rasa joongki yg love sangat kat hye kyo.. Tapi yg failkan cerai joong ki kan.. Pulokkk
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:14 PM | Show all posts
berpisah jua..sayang jodoh tak panjang..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 27-6-2019 10:15 AM
ala....sedih laa....kenapa....TAPIKAN....bila aku tgk hye kyo punya kissing scene dalam Encounter dg ...

Kalau kata joongki skandal jiwon baik dr dots dh stat skandal dah kan. Ade plak yg klaim bogummy ku skandal ngan hyekyo. Tp aku x rasa bogummy skandal ngan pompuan.. Ngan laki logiclah. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:23 PM | Show all posts
ingat kn rumus je sekali tgk IG byk yg post knpa kejap sgt songsongcouple...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:29 PM | Show all posts
umbut replied at 27-6-2019 11:52 AM
Dah agak ada problem.. Banyak program jemputan bagai joong ki sorang.. Alasan bini sibuk

Joong ki ...

tak semestinya sbb dia yang file kan dulu
jadi dia tak cukup sayang marriage dia
kadang2 banyak lagi reason sebaliknya yang kita tak tahu
plus ia lebih baik dari terus hanging sampai hujung2 tak game over
mgkn mmg jalan terakhir dia divorce
utk kebaikkan bersama gitu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:38 PM | Show all posts
weezerfan replied at 27-6-2019 04:20 AM
Kalau kata joongki skandal jiwon baik dr dots dh stat skandal dah kan. Ade plak yg klaim bogummy k ...

HOIII....hahahahah.....mentang2 Bo Gum tu soft2 giteww...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian. Nmpk sama comel walopon berbeza usia.
Byk betul pasangan bercerai skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Cinta x bole dipaksa... kalu sorang je ada rasa cinta sorang x da better cerai jak... oleh krn bini x da perasaan kat dia tu yg ada affair dgn pmpuan lain...  bkn sorang ramai plak tu...  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077580s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list