Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19988
View
401
Reply

Song Jong Ki & Song Hye Kyo Berpisah??

[Copy link]

Author: princess_kunang       Show all posts   Read mode

Post time 27-6-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Walau umur xdelah jauh sgt jarak mcm berbelas taun cuma 3/4 je beza tapi mmg jong ki ni baby face sgt nk dibanding dgn hye kyo ni... nmpk kakak2 sgt exwife
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
@C1k_J4h jom ke sini... speechless jap tau news pasal songsong couple walaupun dah baca rumours sebelum ni pasal tak pakai wedding ring tu... ingatkan tak serious... rupanya...

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:20 PM | Show all posts
Artemesiaa replied at 27-6-2019 12:57 PM
Wah berita hot hari ini dimana2 laman social dan gossip artis.  Tapi macam ramai dah predict benda n ...

ai rasa knet lagi dahsyat la
kadang2 sampai tak terjangkau
sekarang nie shippers dorang berdua yang frust
tapi news mmg merata
macam2 news dah naik
soompi pun selang jam ade je up
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:24 PM | Show all posts
zehra2 replied at 27-6-2019 01:22 PM
Tp lbh baik SJK yg filekan cerai dulu. Kalo SHK...lg la org kutuk.

i'm with u
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:32 PM | Show all posts
Rahah replied at 27-6-2019 02:20 PM
@C1k_J4h jom ke sini... speechless jap tau news pasal songsong couple walaupun dah baca rumours sebe ...

yay!da ade benang meroyan

eh..mana chuols tau diorg xduk serumah?
xde dgr plak gossip ni
yeke parents joonki xsetuju?
sebb umur ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:33 PM | Show all posts
bakawali_04 replied at 27-6-2019 02:20 PM
ai rasa knet lagi dahsyat la
kadang2 sampai tak terjangkau
sekarang nie shippers dorang berdua y ...

sampai hang soompi tu
awal pg aiols bukak nak bace breaking news pun xdpt
hahaha
nasib baik ada yg tolg screenshot utk aiols bace
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:35 PM | Show all posts
ruhanizza replied at 27-6-2019 01:14 PM
Ni mesti pasal Song Jong Ki nak anak tp SHK nak pokus career.

sape plak spill the tea diorg duduk asing ni?
giler r..kalau betul shk xnak anak
career dia pun biasa2 ja
except da sign contract ng company china buat film

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:39 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 27-6-2019 02:33 PM
sampai hang soompi tu
awal pg aiols bukak nak bace breaking news pun xdpt
hahaha

betul lah..
ai pagi tadi start baca dari tweet
sekali pakai phone nak loading tak lepas
hang memanjang
pakai pc baru senang skit

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:39 PM | Show all posts
umbut replied at 27-6-2019 01:25 PM
Dah tgk ke arthdal.. rasa camna. Berbaloi tak tgk.. haha

boleh layan la
hehehe..joongki 2nd watak dlm arthdal jambu amat
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:41 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 27-6-2019 02:32 PM
yay!da ade benang meroyan

eh..mana chuols tau diorg xduk serumah?

baru lepas baca somewhere
dorang start tak duduk sama since sept 2018
masa jongki start filming asadal katanya
everywhere news up sekejapan sgt
membayangkan reporter sana effisein dorang lain mcm
sama macam netizen dorang
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:41 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 27-6-2019 02:35 PM
sape plak spill the tea diorg duduk asing ni?
giler r..kalau betul shk xnak anak
career dia pun  ...

sbnrnya media china byk spill tea psl couple ni..dr hujung thun lepas lagi,psl tak pakai cincin kawin,psl tak tinggal sebumbung,psl hyekyo slalu bcuti dgn bff lama lama,psl joongki slalu attend event sorg sorg. kalau bc kt media china mmg byk sgt gosip psl marriage diorg.tp semua mcm angin lalu,until today joongki file cerai.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:41 PM | Show all posts
bakawali_04 replied at 27-6-2019 02:39 PM
betul lah..
ai pagi tadi start baca dari tweet
sekali pakai phone nak loading tak lepas

untungla lepas gak pakai pc
aiols pakai pc hang memanjang ja soompi tu
sabo jela
nak mengomen kat soompi thread fb pun xde feel
duk baca komen org ja
hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:42 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 27-6-2019 02:39 PM
boleh layan la
hehehe..joongki 2nd watak dlm arthdal jambu amat

belum sempat ngk
lagipun genre tak preferable sgt
tapi katanya jongki ada dua watak
so dalam masa terdekat baru layan la
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupon tak minat dua dua, iols rasa sedih juaaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:43 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 27-6-2019 02:41 PM
sbnrnya media china byk spill tea psl couple ni..dr hujung thun lepas lagi,psl tak pakai cincin ka ...

yg tu memg aiols ade tgok video kat youtubeade compilation
memula mcm xpercaya tp bila tgok ada satu gmbr kat event
depa dua ada sama tp xduk sebelah
pastu nampak awkward sampai
aiols baru percaya depa ada krisis
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:44 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 27-6-2019 02:41 PM
sbnrnya media china byk spill tea psl couple ni..dr hujung thun lepas lagi,psl tak pakai cincin ka ...

yup awal tahun hari tu ada baca
gossip pasal SHK tak pakai wedding ring dia
tapi taklah ambik port
pk gossip semata
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:46 PM | Show all posts
bakawali_04 replied at 27-6-2019 02:42 PM
belum sempat ngk
lagipun genre tak preferable sgt
tapi katanya jongki ada dua watak

yes..ade dua watak sebb kembarkena tgok tenang2 arthdal ni
sebb byk watak dan definisi kaum yg kena ingt
kalau x lost
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:48 PM | Show all posts
JiEunTak replied at 27-6-2019 10:15 AM
ala....sedih laa....kenapa....TAPIKAN....bila aku tgk hye kyo punya kissing scene dalam Encounter dg ...

sampai hati chuols kemekkan muka jiwon
hahaha..tp memg muka dia xbrape kenan juga di mati aiols
tp joongki lakonan da makin bagus compare masa rookie actor
masa lead utk drama bad guy
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:48 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 27-6-2019 02:46 PM
yes..ade dua watak sebb kembarkena tgok tenang2 arthdal ni
sebb byk watak dan definisi kaum yg ke ...

tau takpe
tapi dia ada 3 part kan
kasi ngk yang part 1 nie dulu settle
genre tu yang buat ai kuranggg sangat
kena concentrate lebih

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:49 PM | Show all posts
bakawali_04 replied at 27-6-2019 02:44 PM
yup awal tahun hari tu ada baca
gossip pasal SHK tak pakai wedding ring dia
tapi taklah ambik po ...

i pn sm mcm u,tak ambil port sgt sbb skdr cincin kawin.sbb kt msia pun rmai je married couple tak pkai cincin kawin or jrg jrg/on off pakai.so bkn isu besar pn.tp sbb tiba tiba dlm ms yg lama jugak dlm bbulan bulan lama (dr hujung thun lepas smpai skrg) mmg tak nmpk lgsung hyekyo pkai cincin kwin kalau dia attend event or pape meeting skalipun.(ni bdsrkn gmbr gmbr reporter release kalau ada event yg dia attend la).
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081950s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list