Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19987
View
401
Reply

Song Jong Ki & Song Hye Kyo Berpisah??

[Copy link]

Author: princess_kunang       Show all posts   Read mode

Post time 27-6-2019 02:52 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 27-6-2019 02:49 PM
i pn sm mcm u,tak ambil port sgt sbb skdr cincin kawin.sbb kt msia pun rmai je married couple tak  ...

kan
even dalam tak ambik port
nampak juga lah gambo press release semua
mmg kosong je
tapi sangka baik takmo menunjuk
cuma satu je ai perasan off screen dorang lepas kahwin
mmg mcm ada something goes wrong
mcm joongki aje yang beriya
SHK still nampak relax & plain
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:55 PM | Show all posts
bakawali_04 replied at 27-6-2019 02:48 PM
tau takpe
tapi dia ada 3 part kan
kasi ngk yang part 1 nie dulu settle

yup..aiols memg tgok dr awal sebb ada joongki ng jang dong gunhehehe

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:57 PM | Show all posts
bakawali_04 replied at 27-6-2019 02:52 PM
kan
even dalam tak ambik port
nampak juga lah gambo press release semua

perasan juga ni..sbb byk joongki yg kluar statement puji wife dia,ckp psl marriage life,while SHK tk ada pn komen pape kn.
i thought korean kapel ni jenis xshow off sgt lepas kwin,mcm rain dan wife dia tu,so igtkn aman aman bahagia la,rupanya sebaliknya.so bg i,xkisah kapel mana mana,show off ke tak,lovey dovey ke tak after kwin tu smua tak menentu jodoh pnjg ke pendek.smua bgntung pd dri msing msing dn smpai thp mn nk bawa perkahwinan diorg tu.tp utk skrg i #teamjongki la. walaupn xminat sgt dia.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
C1k_J4h replied at 27-6-2019 02:35 PM
sape plak spill the tea diorg duduk asing ni?
giler r..kalau betul shk xnak anak
career dia pun  ...

Dia takdalah bombastik sgt berlakon..yg bombastik acik2 sky castle pun ada anak okeh...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Autumn In My Heart
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 03:02 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 27-6-2019 09:28 AM
kenapa joongki yg file kn pceraian?adkh dsbbkn hyekyo?tak serasi or hyekyo buat hal?

tu la kan bapak Joongki tak restu sebab faktor umur.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 03:04 PM | Show all posts
neve4881 replied at 27-6-2019 09:46 AM
katanye joong ki ade skandal ngn heroin dia lam drama baru tu... cilok dr gossip blog yindon gak

sapa heroin tu beb? lawa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 03:08 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 27-6-2019 02:55 PM
yup..aiols memg tgok dr awal sebb ada joongki ng jang dong gunhehehe

walaupun ada jongki
tapi genre tu buat ai hold sat
kena cari timing yang sesuwai
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 03:09 PM | Show all posts
dulu masa kat running man, ship giler jongki dengan ji hyo...nampak jongki ni macam lelaki yang sweet...bila dia kawen dengan hye kyo tekejut jugak tapi nampak jongki macam sayang abis dekat hye kyo...tapi, takde jodohla pulak.....hye kyo tu lawa..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 03:11 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 27-6-2019 02:57 PM
perasan juga ni..sbb byk joongki yg kluar statement puji wife dia,ckp psl marriage life,while SHK  ...

susah nak cakap bab marriage nie
sbb kita pun tak duduk kat tmpt dorang
lagi2 lah dorang celebriti hot kat sana
dengan budaya knet yang berbeza
dengan nak jaga image masing2
tapi itulah yang ai nampak
lebih kepada SHK lebih dominant
either ambitious sgt ataupun vision mereka berbeza
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 03:16 PM | Show all posts
sejak dari ayah song joongki ni cakap dia tak berapa berkenan ngan song hye kyo sebab sheols kertu, iols dah rasa semacam huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Noooo.... suka kot depa dua.. tak serasi pulak ye dlm perkahwinan..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
neve4881 replied at 27-6-2019 09:46 AM
katanye joong ki ade skandal ngn heroin dia lam drama baru tu... cilok dr gossip blog yindon gak

Kim ji won. Their fren from dots jg.
X logik je yindon ni
Asal ada gosip
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 03:53 PM | Show all posts
GigaMom replied at 27-6-2019 03:48 PM
Kim ji won. Their fren from dots jg.
X logik je yindon ni
Asal ada gosip

yindon kalau buat gossip
tak beragak2

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 03:56 PM | Show all posts
lonso replied at 27-6-2019 03:02 PM
Dia takdalah bombastik sgt berlakon..yg bombastik acik2 sky castle pun ada anak okeh...

dia tu chuols merujuk pd spa?song hye kyo?

lakonan dia memorable dlm full house ja bg aiols
yg lain2 xdela memorable sgt
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 04:01 PM | Show all posts
weezerfan replied at 27-6-2019 09:53 AM
Aku plak rasa hyekyo ni ada bad karma with co star dia. Semedang cinta lokasi tp x pernah menjadi le ...

Yes. Joongki nampak selalu appreciate dia and praise her in public. Dia tak buat apa pun. Pastu Joongki is at the peak of his career, and sanggup kahwin walaupun dia tahu popularity dia akan merudum. I think he just felt under appreciated. Hyekyo pula jenis yang independent. So susahlah nak ngam bila dah kahwin.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 04:03 PM | Show all posts
Telolet replied at 27-6-2019 03:16 PM
sejak dari ayah song joongki ni cakap dia tak berapa berkenan ngan song hye kyo sebab sheols kertu,  ...

Mungkin ayah Joongki nampak yang hyekyo ni dominant. I wouldnt say Hyekyo ni tak baik, tapi mungkin personality memang tak masuk.

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Disebabkan korang cakap bapak JK ni mula2 opposed perkahwinan diorg, I nak jadi mcm warga Melayu yang sering mengaitkan penceraian dengan tak dapat restu makbapak.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 04:09 PM | Show all posts
I rasa SHK ni sgt boring. Amik watak semua jenis lemah lembut, ayu2 gitew.  Mcm nak maintain prim n proper image. Dia mana ada join any reality show, if I am not mistaken.

SJK is really in love with her. Judging fm SHK past love affair, maybe she is bored with the marriage.

Lepas dia kawin pun, nampak jalan sorang depan sorang belakang.
I kesian kat SJK.

I suka kim ji won, so cute la that lady. Kalau SJK nak fall in love again i hope dia jumpa someone mcm song ji hyo. Jenis kepala gila2.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 04:12 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 27-6-2019 09:51 AM
takkan sbb tu dia file penceraian?bkn ke joongki ni setia dan tak pernah ada gosip curang even gf  ...

CER TEPEK EX PAKWE DIA
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096212s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list