Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1925
View
11
Reply

Bangga dengan Proton

[Copy link]

Author: Adiis    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-7-2019 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Memang terbaik lah PROTON ni!! Harap satu hari nanti PROTON akan jadi brand terbaik dengan lebih banyak kereta legend!
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 10:05 AM | Show all posts
proton yg mana?
topik apa ni?
puji memuji ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 11:19 AM | Show all posts
Pelik posting dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:45 PM | Show all posts
tiba2 jek
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2019 02:26 PM | Show all posts
Bangga kan negara ku!

Tak mestinya nama Proton, tapi pratikel lah setelah bekerjasama dng Geely tu.

Dlm 1 Tank Adventure, 4.98L/100km utk Proton Saga, dan Proton Iriz jugak capai 4.94L/100km! Tahniah!

Ni yg dia cakap: https://www.wapcar.my/news/info/ ... ake_it_to_the_limit
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2019 12:42 PM | Show all posts
buatlah high standard car for the world..not just for Msian market..thats how the Germans and Korean way..
We dont need many cars in Malaysia..but we do need good public transport...especially interstate link..kereta ni should be an option esp those yg stay kat bandar..
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 03:30 PM | Show all posts
zafir replied at 7-10-2019 12:42 PM
buatlah high standard car for the world..not just for Msian market..thats how the Germans and Korean ...

Tengok Evolusi Logo Proton dah tahu pasaran luar negara itu adalah target Proton pd masa depan. Jgn risau lah~ Yakinkan syarikat ni.

Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2019 04:57 PM | Show all posts
laureenblair replied at 8-10-2019 03:30 PM
Tengok Evolusi Logo Proton dah tahu pasaran luar negara itu adalah target Proton pd masa depan. Jg ...

Hopefully le bro..x perlu pun tukar logo tu sbnrnya...bukan logo tu yg problem..hopefully new management with quality products
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 11:28 AM | Show all posts
zafir replied at 8-10-2019 04:57 PM
Hopefully le bro..x perlu pun tukar logo tu sbnrnya...bukan logo tu yg problem..hopefully new mana ...

Eh mana dapat tukar banyak. Volkswagen pun tak tukar berapa tahu ni kat Frankfurt.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:45 AM | Show all posts
Eh kurang org pun tgk sini.


Proton X70 ckd beli ke tak? I rasa harga dia akan cheaper lah, tapi belum tahu apa specs dia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 09:52 AM | Show all posts
Motifff?: Haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 04:11 PM | Show all posts
kena ikut cara hyundai, mula2 gajikan designer yg bagus2
design cun baru org nak beli
lepas tu jgn kedekut promosi macam hyundai buat promosi kow2 masa world cup tahun bila ntah






first car wa pun proton gak, saga aeroback wa beli tahun 1992
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.174660s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list