Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
5791
View
66
Reply

Heroin Mis Tres Hermanas Kekal Cantik Luar Biasa

[Copy link]

Author: taniabecks92       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-7-2019 12:18 PM | Show all posts |Read mode
Masih ingat lagi pada Lisa Estrada, atau nama sebenarnya Scarlet Ortiz, heroin popular dari siri telenovela Mis Tres Hermanas?


Mis Tres Hermanas atau terjemahannya My Three Sisters mengisahkan drama tiga adik-beradik perempuan yang dijaga oleh abang sulung mereka bernama Augusto.








Scarlet Ortiz mula menceburkan diri dalam bidang lakonan sejak beliau masih kecil lagi melalui rancangan kanak-kanak, Nubeluz. Scarlet juga pernah menyertai pertandingan Miss Venezuela 1992. Ketika membintangi telenovela Mis Tres Hermanas, usianya ialah 26 tahun.


Beliau telah menjalinkan hubungan bersama salah seorang pelakon lelaki yang pernah berlakon bersamanya di dalam siri Mis Tres Hermanas, yang memegang watak sebagai Anibal atau nama sebenarnya Yul Burkle, sejak tahun 2001 lagi.




Kredit foto: IG




Jika dilihat di Instagram Scarlet, ramai yang menyangka mereka sudah berkahwin. Apa yang menarik, ini adalah tahun ke-18 hubungan cinta mereka tanpa ikatan perkahwinan.


Bukan itu sahaja, mereka juga mempunyai seorang cahaya mata hasil hubungan mereka. Anak perempuannya yang diberi nama Barbara Briana lahir pada 2010.




Kredit foto: IG




Namun, terdapat berita terkini melaporkan kemungkinan mereka berdua telah senyap-senyap berkahwin dalam sebuah majlis tertutup kerana Scarlet dilihat memakai sebentuk cincin perkahwinan di jarinya.


Kedua-dua Scarlet dan Yul kelihatan seperti keluarga bahagia dan saling mencintai satu sama lain. Tidak hairanlah Scarlet kekal awet muda sampai ke hari ini! Scarlet juga dikatakan masih aktif di kaca televisyen dan masih cantik seperti dulu walaupun kini sudah berusia 45 tahun.


Jom layan foto terkini aktres kesayangan anda ini.



















Kredit foto: IG









Bagaimana, cantik bukan? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 12:27 PM | Show all posts

cantiknya mak & doter.
ayah pon hensem

beautiful familia
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
X yah pening 2 kahwin cerai bagai cam kakak kim kardashian.. aman2 anak berderet.. putus kawan ngan org lain
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik nyaaa. Citer Mis Tres Hermanas ni masa zaman bergelar student dulu. Hahaha the good old days. {:childlike
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya.. Cite paberet iols ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 12:47 PM | Show all posts
maintain cantik. harap sheols tak gigih nak buat plastic surgery
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 12:48 PM | Show all posts
Edited by tajmahal at 2-7-2019 12:49 PM

dia ada berlakon mana2 filem/drama baru x?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Comelnya anak dia

Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 02:09 PM | Show all posts
lagu dia best..
vida... devuelveme mis fantasias..
a puro dolor..

Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 02:48 PM | Show all posts
mmg cantik dlm class tersendiri. beautiful family
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 02:54 PM | Show all posts
semakin cantik nihh.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Cter zmn dlu. Kakak nye dlm cter tu rmbut kinting kembang. Yg jd adiknye ada iras lisa.  Lagu ni jd femes trus le buat dlm english. Siap dtg malaysia lg kmpulan tu.  
Lawa nye dia skrg. Mcm dlu jgk
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik..masih sama macam zaman mis tres hermanas
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 03:42 PM | Show all posts
cantiknya dia...mcm dulu2 jugak
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 03:45 PM | Show all posts
Dia natural beauty sebab tu nampak cantik sentiasa
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 04:27 PM | Show all posts
maintain je cantik
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 04:44 PM | Show all posts
tak berubah muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 04:50 PM | Show all posts
akk siap buat ring tone lagu ni dulu2 lah
gigih dl sbb minat sgt kat dia ni lah..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya . Dia tak nampak kertu walaupun dah mid 40's. Si la usurpadora Gabriella Spanic dulu sheols pun sangatlah cantik . Sekarang ketara sangat dah kertu padahal umur sama jer dengan mis tres hermanas ni .
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak blh miss cerita ni dulu, tiap2 petang tunggu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.106460s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list