Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3808
View
57
Reply

Heroin Mis Tres Hermanas Kekal Cantik Luar Biasa

[Copy link]

Author: taniabecks92    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-7-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin tua makin cantik
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Anibal ni watak yang mana uols. Tak ingat akak yang mana satu. Yang akak ingat watak adik dia punya boifren kenmain hensem lagi
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 2-7-2019 08:02 PM
Anibal ni watak yang mana uols. Tak ingat akak yang mana satu. Yang akak ingat watak adik dia punya  ...

Anibal ni xsilap watak kepada abang barbara, extunang santiago tu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik nye die ni.. Dh berusia pn still cantik.. Happy family..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 09:33 PM | Show all posts
Teringat cerita ni mak aku tak pernah miss tengok
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka sheols mmg cantik.. mata dia tu cantik.. kalau wakil venezuela ke miss universe mesti boleh menang.. sheols join Miss Venezuela 1992 sama dengan Gabriela Spanic. Deols kalah dgn Milka Chulina dpt no 3 kat Miss Universe.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 11:25 PM | Show all posts

woww..dia still menten cantik dan muda..
heronya apa plk citer??
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 01:23 PM | Show all posts
tetap cantik walaupun dh masuk angka 4 kannnn....

suka tgk family ni...mak , bapak & anak smuanya tomei2 belaka
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Shirley23 replied at 2-7-2019 05:37 PM
Cantiknya . Dia tak nampak kertu walaupun dah mid 40's. Si la usurpadora Gabriella Spanic dul ...

la usurpadora tu bukan muka dia dah teruk ke kesan pembedahan plastik
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 02:56 PM | Show all posts
wow maintain cantik dia ni........ anak pun lawo
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 03:15 PM | Show all posts
tak berubah muka dia..cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 03:20 PM | Show all posts
iols follow ig dia mati2 piker dia dh kawen
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2019 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik c Lisa Hermanas nie...
Kenangan telenovela satu ketika dlu
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 02:07 PM | Show all posts
Anibal ni punya obses dengan Lisa sampai masuk penjara. Last-last kahwin in real life
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 01:27 PM | Show all posts
She x makan tua ye... cantik sangat!
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 03:35 PM | Show all posts
Lawa betul yer.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
rosewhite replied at 3-7-2019 01:37 PM
la usurpadora tu bukan muka dia dah teruk ke kesan pembedahan plastik

Iye memang plastic surgery. Sayang betul kan. Gabriella tu muka asal dia comel dah tapi dia gatal ubah sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 04:44 PM | Show all posts
maintain lawa dia... teringat kt margarita kulit gebu je
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 03:48 PM | Show all posts
ageing like fine wine... makin tua makin lawa...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow dah 45..mcm tak berubah pun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.138369s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list