Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9736
View
133
Reply

Bercerita Mengenai Pengalaman Hidup, King Coco Dijemput Beri Ceramah Di Universiti Di Turki

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-7-2019 09:37 AM | Show all posts |Read mode
Mesti ramai yang sudah lama tidak dengar berita mengenai salah seorang selebriti alam maya iaitu King Coco. Selepas menjadi seorang ibu ini, King Coco jarang memunculkan diri dalam dunia hiburan.


Pun begitu, dalam senyap-senyap King Coco rupanya telah mengadakan sebuah bicara atau ceramah di salah satu universiti terkenal di Istanbul, Turki iaitu Posphorus University.


  



Daripada video ini dapat dilihat yang King Coco ataupun nama sebenarnya iaitu Marshaira Ismail petah menerangkan topik pada hari itu dalam bahasa Inggeris di dalam bilik yang dipenuhi pelajar universiti tersebut.







Kredit foto: Instagram


Menurut entri selebriti genit ini, dia menyatakan bahawa dia berkongsi pengalaman hidupnya bersama pelajar-pelajar itu dan berterima kasih kepada pihak universiti kerana menjemputnya untuk memberikan ceramah.







Kredit foto: Instagram


Pengalaman hidup apalah yang dikongsikannya itu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila pulak dia ni jadi retis?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
King coco????
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Industri hiburan????
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Low class nye smpai ko jemput pprt kasi talk hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Experience ape die cite.. Lifestyle die sblm ni keeee..?? Retis ke die ni??.. Anak die parents bela ke tgk die asik jimba2 berdua je dgn laki
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Selebriti ke? Eeuwwww nyaaa.. Pengalaman hidup menyondol laki org bermadu pastu bolot sorang2 ke.. Ntah apa2 org yg jemput ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
English pon hauk.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaaaaa hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 10:34 AM | Show all posts
Mcm mana dpt invitation bg talk di sana? Famous sangat ke dia internationally? Content apa yg dia share masa talk?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Whattt?????
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow!!!              
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Pengalaman kena kutuk dgn netizen gara2 pelat omputih kot???
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau student sana tu google pasal coco ni, agak2 apa yg kuar?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
i dont know where to start.... idola truisna ni.pasti beliau senyum banggha
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 13-7-2019 03:04 AM
kalau student sana tu google pasal coco ni, agak2 apa yg kuar?

ketuat celah kengkang
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 11:35 AM | Show all posts
coco lee?
nata de coco?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
seminar je kot tumpg kat U tu... geli ngn ccocok ni... dahi sedepa alam..hidung jambu... muka desa tercinta tp acah2 urban..i zmn muda jauh bertiang lawa dan urban dr kau cococok hahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Whattt??? Biar tembikai. Amende tajuk talk dia? Oh well, whatever. Gambar last tu, baby dia comelll laaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112884s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list