Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3593
View
44
Reply

ALL ABOUT SKII - Kongsi Pengalaman Memakai SKII sahaja

[Copy link]

Author: aina_shaira       Show all posts   Read mode

Post time 17-7-2019 11:14 AM | Show all posts
aina_shaira replied at 17-7-2019 08:58 AM
boleh bagi review semasa pakai produk SKII. berkesan dengan you tak?

kalau follow routine memang berkesan.. cuma skii kena consistent.. tak boleh harap lps 2-3 bulan terus miracle
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:15 PM | Show all posts
hollahop replied at 17-7-2019 11:09 AM
guna skII dalam setahun lebih. . mula2 xsenang dgn bau dia, masam. lama2 ok  ja. cuma bila pakai R.N ...

ape nama product tu? my fte dah nak abisss nih...hihihi aku kalu beli fte terus beli yg botol plg besar tu..cost me around Rm800 lebih...tapi bertahan setahun lerr..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:17 PM | Show all posts
aku pengguna tegar fte....pastuh campur2 produk lain...dah lebih  3 tahun pakai fte....rasa mcm takleh hidup tanpa fte  
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:33 PM | Show all posts
pokokbunga replied at 17-7-2019 12:15 PM
ape nama product tu? my fte dah nak abisss nih...hihihi aku kalu beli fte terus beli yg botol plg  ...

secret key.... tapi bila pakai secret ngan skii, pakai skII berasa sikit sebab ada bau yis tu, secret mcm u just dap2 air masak ja rasa. hahaha tapi suit my skin type la secret ni.. yang i maintain pakai deep sugerex. mmg elok utk pores i yg besar.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 04:47 PM | Show all posts
i orang pantai timur. takde kiosk SKII. dulu ada kat kelantan tapi dah tutup. boleh rekemen tak seller online skii yang betul2 jual skii asli. kalau kat shopee & lazada takut tersalah beli. ada yang murah bebeno tapi claim original. macam2 harga ada. risau tersilap dapat yang fake.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang buat tak Magic Ring test?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 04:58 PM | Show all posts
int1705 replied at 12-9-2019 11:31 PM
Korang buat tak Magic Ring test?

buat... try la u free je.. ramai acik2 klu nak restock item tu akan buat magic ring test tu utk tgk kulit improve ke x.. sa tu sajes every 3-6 mnths buat test.. meols sesuai pakai produk ni, dah lama dah rasanya menten dari umo 28 kot.. skrg 38.. bile test magic ring cakap kulit freckles i semua macam kulit org umo 28/29 gitu .. hahaha.. oklah kan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 18-9-2019 04:58 PM
buat... try la u free je.. ramai acik2 klu nak restock item tu akan buat magic ring test tu utk tg ...

u pakai product apa? Akal baru pakai essense dan facial treatment repair c
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pernah Pakai essence SK..dua tahun..takde lah MCM model TV Tu..biasa je kulit Aku..tak kusam..tp takde glow ..cuma nampak la fresh...Aku Pakai product local essence dia lagi bagus Dr skII..
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
zangnara replied at 8-9-2019 08:47 AM
i orang pantai timur. takde kiosk SKII. dulu ada kat kelantan tapi dah tutup. boleh rekemen tak sell ...

Cer cek bestbuyworld website ada kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
zangnara replied at 8-9-2019 04:47 PM
i orang pantai timur. takde kiosk SKII. dulu ada kat kelantan tapi dah tutup. boleh rekemen tak sell ...

Sis berminat dengan SK-II boleh ke ig I. ayuda_beautyshop
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2019 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 24-9-2019 10:17 AM
Aku pernah Pakai essence SK..dua tahun..takde lah MCM model TV Tu..biasa je kulit Aku..tak kusam..tp ...

Produk apa
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
LostStar replied at 15-7-2019 09:41 AM
raya aidilfitri haritu baru jek berubah ke lancome.. lama gak pakai skII.. dalam 3 tahun lebih.. (dl ...

Mcmana nk dpt hadiah2 free tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
airisa replied at 16-7-2019 12:51 PM
skrg ni hada labo pun dah ada range yg ada yeast extract ni .. baru je launch.. i pi try semlm kat ...

Yang mana satu, nak try cari kat Guardian
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 02:44 PM | Show all posts
int1705 replied at 10-10-2019 10:42 AM
Mcmana nk dpt hadiah2 free tu

Selalulah ke Parkson atau sogo.. cth mcm luggage dorg akn bg pembelian 2k dpt gift.. pembelian set itu ke set ini ke.. dpt la giftnya.. lepastu time xmas selalunya banyak hadiah ni.. dlu sogo selalu bagi sample kekecik.. lepastu lastyear dah berubah xmaw bg.. kedek la.. malas layan sk2 dah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
LostStar replied at 10-10-2019 02:44 PM
Selalulah ke Parkson atau sogo.. cth mcm luggage dorg akn bg pembelian 2k dpt gift.. pembelian set ...

2k?...Akak nak beli FTE yg besar pun fikir banyak kali ...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2019 05:31 PM | Show all posts
int1705 replied at 10-10-2019 04:43 PM
2k?...Akak nak beli FTE yg besar pun fikir banyak kali ...hehehe

beli had besaq lama boleh pakai 6-7 bulan gitu.. kalau tolak campur bahagi balik.. jimat duit dari masok ke watsons sephora bagai tu.. beli cinonet2 barang jek da berapa kan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 01:13 PM | Show all posts
LostStar replied at 10-10-2019 05:31 PM
beli had besaq lama boleh pakai 6-7 bulan gitu.. kalau tolak campur bahagi balik.. jimat duit dari ...

boleh kongsi kesan positif pada kulit you setelah amalkan SK11?
produk SK11 yang mane you pakai...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:48 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 3-12-2019 01:13 PM
boleh kongsi kesan positif pada kulit you setelah amalkan SK11?
produk SK11 yang mane you pakai.. ...

Kesan dia best tak ada jerawat lansung kat muke.. (skrg ni pakai lancome asyk jerawat jek bawah dagu, mungkin penghadaman tak elok).. yang RNA eye cream tu pon best jgk.. mata elok xde bengkak2.. plus sampai sekarang pakai lagi yg RNA Eye Cream ni.. tp ada jgk yg x ngam dgn skin daku, elok ke org lain.. bile daku stop treatment essence tros pori2 jd besar.. tu daku perasan.. tp bila maintn pakai.. memang ngam la muke.. sampai semua tegur kata muka bersih elok.. (depa igt daku rajin p buat treatmnt muka dua minggu sekali)
  • produk sk2 yg daku pernah pakai:

  • Facial treatmnt gentle cleanser
  • facial treatmnt clear lotion (toner)
  • facial treamnt essence (ni penyebab muke daku pori2 elok molek)
  • then baru pakai rna eye cream (ni pon malam)
  • lepastu akhir sekali baru pakai moisturiser rna.. tp malam tukar ke deep surge ex.(mule pakai sk2 mmg pagi mlm pakai rna moisturiser, tp dah ada bajet baru beli deep surge ex utk mlm) extra care..



Ini semua rutin saya masa pakai sk2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2019 01:04 PM | Show all posts
LostStar replied at 4-12-2019 05:48 PM
Kesan dia best tak ada jerawat lansung kat muke.. (skrg ni pakai lancome asyk jerawat jek bawah da ...

masa mula-mula you pakai SK11 ada start jerawat naik tak?


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.114829s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list