Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
61267
View
522
Reply

[Tempatan] Rihana Oksana dicerai talak tiga?

[Copy link]

Author: hungryhenry    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-7-2019 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by hungryhenry at 20-7-2019 05:55 PM

KUALA LUMPUR: : Sekeping sijil perceraian menunjukkan wanita Rusia Rihana Oksana Gorbatenko, 26, sah diceraikan talak tiga.

Menurut sijil perceraian yang dipercayai didaftarkan 1 Julai lalu selepas proses perceraian Rihana bertarikh 22 Jun di Singapura.

Sijil penceraian yang dilengkapi dengan nombor siri itu turut menyatakan penceraian itu sudah mendapat kelulusan dari Mahkamah Syariah.

Model jelita yang dinobatkan sebagai Ratu Moscow 2015 itu dipercayai melangsungkan perkahwinan pada November 2018, lapor portal berita berpusat di United Kingdom, Daily Mail.

Portal sama juga melaporkan bahawa wanita itu melahirkan seorang anak lelaki pada 21 Mei 2019.

Sementara itu, media Moscow yang turut dipetik Daily Mail melaporkan perkahwinan Rihana bergolak pada 24 Januari lalu.

Dakwaan itu bagaimanapun dinafikan bapa Rihana, Andrey Gorbatenko.

Sumber :

http://www.astroawani.com/berita-malaysia/rihana-oksana-dicerai-talak-tiga-212651


Tak jadi queen la ni?


Update dari Peguam Soltan


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
ai baru tengok dekat fb astro awani.. terkejut siak..

patutlah dekat ig rihana perta semacam je claim ismail leon is king kelantan, king of malaysia lerr.. rupanya dia tryial dia utk raih sokongan netizen since their married bermasalah.

kepada Rihana Petra, menjadi raja bukan seperti pertandingan miss universe ya.

kalau betul berita ni, salam takziah utk baginda Sultan dan Rihana.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Mybe betul la tu.. dasyat gak sampai talak 3
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
What
Kesiannyaaa
Kat ig pun mmg cam gigih semacam
So tak dapatla nk tgk rupa prince ke cmna
Sedih pulak rasa hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 02:09 AM | Show all posts
dah diceraikan!!!..

xsempat umum perkahwinan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi i rasa anaknya tetap akan jadi raja satu hari nanti, kan kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiankan.. apa la dia buat sampai talak 3... terus takde maaf bagi mu
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Sarasaleh replied at 15-7-2019 02:12 AM
Tapi i rasa anaknya tetap akan jadi raja satu hari nanti, kan kan

Kawin pun tak declare..nak jd raja apo?
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 02:16 AM | Show all posts
gambar yang patut jadi simpanan peribadi dah bertebaran merata..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
pergh bukan baru je ke dok karang ayat puji puji aritu kt ig
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 02:31 AM | Show all posts
Patutla gigih semacam update ig....cerita2 hal dalam kain...dulu kemain sorok...ni siap gelar anak bakal sultan malaysia...haha adoi
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
This is shocking! Wow.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 15-7-2019 02:16 AM
Kawin pun tak declare..nak jd raja apo?

Hmmm, declare x declare, susur galur tetap lalu anaknya
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 04:34 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 04:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Biar betul talak tiga terus
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Haaaaa.. Baru kawen langsung cerai?
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 06:25 AM From the mobile phone | Show all posts
baru baca kt awani, berdesup daku masuk porom.
apa yg terjadi sampai talak 3 terus ni? kesian pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 06:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawin penuh sensasi
Cerai pun kemain lg
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah agakz karang cerpen kemain dekat ig mesti ada sesuatu yg bakal terjadi..
Jadi, aku taj terkejut
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana sijil cerai tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089364s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list