Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1398
View
47
Reply

[Gambar] Tiru meniru time skolah

[Copy link]

Author: Xim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-7-2019 11:47 AM | Show all posts
Bungaapi replied at 15-7-2019 11:36 PM
Sekarang bukan pompuan je sentiasa btol. Lgbt pn sentiasa btol

yang ni lawak...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
:
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 09:39 PM | Show all posts
kecik2 pun dah pandai buat ayat manis        
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:05 AM | Show all posts
Hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:38 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:39 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 03:29 PM | Show all posts
sokong sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 03:34 PM | Show all posts
teringat lak time sekolah dulu, memang tiap kali exam pon meniru kecuali exam kat  hall sebab meja jauh-jauh
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Bungaapi replied at 15-7-2019 11:36 PM
Sekarang bukan pompuan je sentiasa btol. Lgbt pn sentiasa btol

Terima kasih pemberi kacang yang baik hati
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts


Bagus adik ni kecik2 lg dah boleh faham konsep women always right
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 04:44 PM | Show all posts
dekmieDandy replied at 17-7-2019 03:34 PM
teringat lak time sekolah dulu, memang tiap kali exam pon meniru kecuali exam kat  hall sebab meja j ...

iols dr zaman upsr smpai habis degree meniru tp bukan meniru sgt pun, just tny member je sbb kadang2 time exam otak blur, lupa ape yg dah baca kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
klu anak murid aku bila ditanya kenapa meniru, depa jawab sebab saya takut cikgu marah kalau lambat siap.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 05:40 PM | Show all posts
awanysss replied at 17-7-2019 08:44 AM
iols dr zaman upsr smpai habis degree meniru  tp bukan meniru sgt pun, just tny member je sbb ...

meniru la jugak tu sis, sikit ke banyak

time degree iolls selalu bawak notes je time exam, malas nak kacau member sebelah
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 05:45 PM | Show all posts
dekmieDandy replied at 17-7-2019 05:40 PM
meniru la jugak tu sis, sikit ke banyak

time degree iolls selalu bawak notes je time exam ...

beraninye uols bawak notes. kena tangkap kang sia2 je kena repeat..

iols berani berbual je masa exam, kalau pengawas exam tegur iols ckp je "i just asking what time is it? kenot ah?"
kalau berbual takde bukti
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 10:07 AM | Show all posts
awanysss replied at 17-7-2019 09:45 AM
beraninye uols bawak notes. kena tangkap kang sia2 je kena repeat..

iols berani berbual je masa ...

tapi itular, bawak je, nak tengok bukan sempat pon
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 10:22 AM | Show all posts
hahaha jawapan paling mudah dan selamat.. lagipun orang perempuan selalu betul kan hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 02:21 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 02:31 PM | Show all posts
Hahaha women always right
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
4.083956s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list