Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
700
View
7
Reply

Zumba Alaf Baru

[Copy link]

Author: CiliPadiSedap       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-7-2019 08:25 PM | Show all posts |Read mode
Edited by CiliPadiSedap at 18-7-2019 10:01 PM





jom zumba bersama , kaka suka lagu camni boleh buat badan bergerak ikut langkah
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Mati anak baling dgn lesung tgk mak dia Zumba mcm ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-7-2019 10:27 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 18-7-2019 10:23 PM
Mati anak baling dgn lesung tgk mak dia Zumba mcm ni

belakang tu sotong2 yang terlatih.

best pe lagu tu, cuma nak lenggok zumba cm tu rasa krem kt perut dan belakang badan.. hahaha. rehat jap malam nya pergi berurut .. kalau xbiasa zumba jangan buat mahu krem urat2.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Awek tu aset mantop.
Hihi....
Suka lagu chaiya chaiya yg shah rukh khan tu...utk zumba...hihi..
Tgk ja la..tp sungguh lembab nak ikut step.

Step zumba sakitnya tu di sini yg laki indonesia tu buat pun tak terikut
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow baju merahhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2019 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 19-7-2019 02:08 AM
Wow baju merahhh

Itu jantan nama laki dia lava
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 19-7-2019 02:55 AM
Itu jantan nama laki dia lava

Jantan ke kak?? Aduhh nak kena sertu mata mcm ni huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:03 PM | Show all posts
Dah la kat Malaysia ni yg join zumba ni ramai acik2.Bayangkan acik gendut bergoyang lemak menari zumba ceni.Fengsannn tgok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081782s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list