Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1318
View
38
Reply

[Seni] AKU, POTLOT DAN LUKISAN

[Copy link]

Author: KILL_NANCY    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 20-7-2019 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Bersotong replied at 19-7-2019 06:17 PM
pndai tol mlukis

terima kasih bersotong.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2019 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 19-7-2019 06:18 PM
My sis + niece terer seni ni...memang berbakat dari kecil...niece siap menang pertandingan mewarna a ...

ada sample bak tepek ar sini.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2019 03:05 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 19-7-2019 06:32 PM
Waaahh cantek2 lukisan u, Kill  wish i was that talented sobsobsob. ai reti mengkritik jah ...

thanks dani appreciate that.nanti saya tepek lagi ya.ada apa2 pendapat, knowledge tepeklah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2019 03:05 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 19-7-2019 09:08 PM
wow... ini @KILL_NANCY lukis? terornya... jap kita tepek

tepek je lah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2019 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
aleX-S replied at 19-7-2019 10:04 PM
Wahh pandainyerrrr melukis! Sayang nyer baru hancurkan hdd baru-baru ni, tak boleh tunjuk koleksi lu ...

haha.so cute.saya paham lukisan tu.

tepek je kak pah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2019 03:07 AM From the mobile phone | Show all posts
fixit replied at 19-7-2019 10:11 PM
Berbakat betul dik Nancy nih ya
Kagum akak tengok lukisan2 nancy tu
Teruskan berkarya ya..

eh kak picit.thanks kak picit diharap kak picit sihat2 selalu.tak berbakat pun biasa2 je.sedang belajar ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2019 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Ipo replied at 19-7-2019 10:34 PM
cantiknya!! Amazing!!sangat kreatif lah @KILL_NANCY
menulis boleh, melukis bo ...

hahaha nice ipo .... suka2 cuma shades and shadows tu kena praktis lagi.buat 3 tone kurang gelap, gelap, gelap + sedikit merah.belakang subjek tu letak shadow sikit.beli gel pen putih tu buat dot kat tepi buah dengan tomato tu.kasi dia shining.kasi timbul objek tu.

lukisan awak ceria, saya suka.tepek lagi ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2019 03:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Ipo replied at 19-7-2019 10:34 PM
cantiknya!! Amazing!!sangat kreatif lah @KILL_NANCY
menulis boleh, melukis bo ...

alah tau sikit2 je ipo .... belajar duduk kat belakang orang, tengok orang melukis.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2019 03:13 AM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 19-7-2019 10:36 PM
tk blh komen byk sbb aku pun ke laut pasal menda2 gini
teruskn berkarya, yakin pada diri sendir ...

fuhhh nasihat macam cikgu besau.haha

takpe bang, saya suka orang komen jadi saya tau mana salahnya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2019 03:14 AM From the mobile phone | Show all posts
@Ipo tepek lagi ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-7-2019 03:38 AM From the mobile phone | Show all posts


karikatur ni aku buat untuk sorang forumer.aku quick sketch je.tah siapa tah gegirl ni aku tak tau aku main lukis je.

medium pakai marker dengan text highlighter.tu je ar.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 19-7-2019 07:05 PM
tepek je lah.

x jadi.. sbb x lawa
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
okay kita lukis level darjah 5...a five minute sketches
IMG_20190720_101703.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Letak watermark besau sikit.. Nanti org cilok.. Gittew kebimbangan mak
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 05:52 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 20-7-2019 03:13 AM
fuhhh nasihat macam cikgu besau.haha

takpe bang, saya suka orang komen jadi saya tau mana salah ...

yg ni ank aku yg lukis
ada byk lagi, nnt aku cari, tepek sini








Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Akak suka juga melukis tapi hasilnya macam tak betul saja. Pernah ambil krusus melukis tapi sekejap sebab segan kelas campur lelaki kena lukis gambar orang bogel pulak

Ini lukisan anak buah berumur 5 tahun dalam buku kerja kakak dia yang dah tak digunakan lagi. Tak tahu ini watak kartun apa.
20190722_100037-1.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 02:43 PM | Show all posts


my son 9yo

try drwg contest

skill melukis dh ada..aku juga bole melukis skit2 cuma malas


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 19-7-2019 03:05 PM
*abaikan telinga, telinga tu tak siap ....

Title = The Blonde Lady

Lukisan ni hasil tangkapan dua tahun lepas, sepatut kena buat latih tubi matematik, tapi dia pi melukis pula grrrrrr. "Who are you drawing?" Maka terhasil lukisan tajuk 'Who am I drawing?' Facial proportion lukisan ni sangat ke laut. Sekarang dah pandai lukis philtrum, tapi......kena ajar golden ratio kot

IMG_20190727_205657.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2019 02:44 PM | Show all posts




Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095376s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list