Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19257
View
207
Reply

Neelofa dan dato hans bercinta??

[Copy link]

Author: misschantiqq    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-7-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi uolss. Tadi i tengok dekat ig cousin neelofa (qalisya ray) diaorang pergi sambut birthday and guess what dato hans pun ada sekali. Adakah cinta berputik kembali?

Sorry iols tak reti nak tepek video hanya ada gambar saja.

Screenshot_20190719_202619.png
Screenshot_20190719_202613.png
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuailah jahbirah dpt burung recycle..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
tp ualls perasan tak ig littlemisskhan dh tkde kan? hari tu dorg ada event makan nasi arab dgn anak yatim piatu tu pun miss khan tu tkde.. family dia yang lain ada je termasuk cousin dia yg ni la.. lepastu ada gmbr 3 org lofa, nabila dgn mira tu.. lofa just tag nabila je.. mira tak pun.. tp tak thu la kalau i kena block.. kihkih
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
andartu dan antertu ke tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Bantalkuning replied at 19-7-2019 09:02 PM
tp ualls perasan tak ig littlemisskhan dh tkde kan? hari tu dorg ada event makan nasi arab dgn anak  ...

Iya betul memang ig dia da takde. Cousin dia cakap "mira perlukan masa untuk diri sendiri. Bagi dia ruang". I dont know what happens. Yelah kadang biasa la bila da fame ni banyak haters kan. Maybe dia belum dapat terima lagi. She too young la
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
misschantiqq replied at 19-7-2019 09:22 PM
Iya betul memang ig dia da takde. Cousin dia cakap "mira perlukan masa untuk diri sendiri. Bagi di ...

Bagus la. Lessons learnt fast nampaknya. Baru tahu dunia socmed ni evilnya gimana.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Murray = umairah ray dulu tudung makin lame makin turban nmpak leher last2 buka terus tayang cleavej heheheh lepas breakup
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya gembira
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Lg berminat nak tau.. knp dgn LMK
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lg 1 couple ni dah basi..
Dulu masa abp time freehair lepak sama bilik dgn bf kertu tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aunty_Acid replied at 19-7-2019 09:19 PM
andartu dan antertu ke tu?

Ter la sgt si tokhans tu,, dh berapa karipap di duk celup... uppsssss
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada wain ke ats meja hajah tu?..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:32 PM | Show all posts
mmg nk kapir gk ke buat laki?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Till jannah la ye
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:41 PM | Show all posts



Ada kah tok hans cinta sejati Hajjah ???








Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
I stan lohans
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
jijioaynna replied at 19-7-2019 10:13 PM
Ada wain ke ats meja hajah tu?..

Kan.. Iols pun tertanya tanya. Mungkin air rebina la la la
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bantalkuning replied at 19-7-2019 09:02 PM
tp ualls perasan tak ig littlemisskhan dh tkde kan? hari tu dorg ada event makan nasi arab dgn anak  ...

Xsuka sgt dgn adik beradik lofa sbb tumpang glamer lofa jek
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Citer diaorg nie mcm xde kesudahan jek
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
jijioaynna replied at 19-7-2019 10:13 PM
Ada wain ke ats meja hajah tu?..

Katanya air anggur. Hehe xkn nak minum wain pula kn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.254924s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list