Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5711
View
84
Reply

Agnes Monica Kian 'Menunjuk' Di LA, Netizen Indonesia 'Speku' Dia Buat Dada

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Post time 22-7-2019 11:20 AM | Show all posts
Gambar sheols singlet putih tu dah macam ketet pelakon porno
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 11:36 AM | Show all posts
kepam dan kerak uwekkk...btw, pesyen baju hitam putih berboots tinggi buruk yg amat sih
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
I tot sheolzs udah cecah 40...rupanya baru 33??muka tua laaa sheolzs{:run
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 22-7-2019 07:04 AM
Ya ke u boleh naik balik ketet ni..

Ya
U boleh search jenis excers yg sesuai
Nak fokus utk naik butt or breast
Ai ada tgok ivtv coach2 omputeh dulu
Tp tu la
Bila mata je yg rajin, buat nyo idok.
Jika nak cara senang, filler je. X payah implan pun
Tp risiko tetap ada ye. My mom survivor breast cancer, jd trauma sikit
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 21-7-2019 06:41 PM
i check ig g-eazy tu ada je heols follow yuna...artis lain ke

entah..kalau gitu bukanlah kot..so spekuan meols salah la..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
GigaMom replied at 22-7-2019 01:48 PM
Ya
U boleh search jenis excers yg sesuai
Nak fokus utk naik butt or breast

Ooo.kan.i pn jenis malas..rajin tgk je..ni duk fikir nk beli threadmill tp takut dok tgk je..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 22-7-2019 02:30 PM
Ooo.kan.i pn jenis malas..rajin tgk je..ni duk fikir nk beli threadmill tp takut dok tgk je..hehe

Sebelum beli tu
Try commit class zumba ke gym ke mana2 dulu
Ai dh bayar pakej sebulan
Smgu pun x smpai lagi u. Dh xpired
Apatah lagi threadmil bagai
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
GigaMom replied at 22-7-2019 03:17 PM
Sebelum beli tu
Try commit class zumba ke gym ke mana2 dulu
Ai dh bayar pakej sebulan

Haha..i pn dok fikir mcm tu jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
See... ingat senang ke nak tembus US nun.. ko tgok agnezmo seksi2 mcm pelacur ikut acuan ummah us pun ttp sendu.. apalagi Yuna yg diminta mengekalkan imej bertudung bawal 90an.. ko rasee??
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 11:50 AM | Show all posts
Ferr_Remy replied at 21-7-2019 03:52 PM
Penyanyi afrika selatan chuolssss

ohh yeke?? i ada stalk lps chuols ckp ni. sesama follow je kt ig. baru follow ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheolls nmpk soooo bitchy yach!
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 12:59 PM | Show all posts
Dah xminat dah..hilang terus innocent look sejak tembus US
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 04:05 PM | Show all posts
baru la AMARIKA..
temen2 gue era kerja insurans duluan yg munculan di kl baru seminggu dh rambut karat
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Try hard sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 09:23 AM | Show all posts
lawa walaupun over sangat.. lama jugak menunggu lagu from US dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 02:40 PM | Show all posts
wuuuu, cantik dia skrg
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 04:09 PM | Show all posts
dia kafir so lantak dia lah nak tersembul ketet sekalipun acik2 kepam indon menghencap macam ingat agnezmo ni muslimah gituuu...tapi kekepaman agnezmo ni mengingatkan meols kat liyana jasmay
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 04:23 PM | Show all posts
kemahen acik2 yindon melahar api neraka terus dia bagi.. agnes ni isle ke masaalahnya
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu minat gile kt agnes.sekarang krik krik je tengok dia sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 12:03 PM | Show all posts
To be honest, I rasa dia lawa dan suara dia sedap gila. Tapi sayang music dia di US macam tak kena sangat.. Her voice is powerful kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110271s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list