Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1607
View
124
Reply

Jam apa yang korang cadangkan

[Copy link]

Author: kuroblack    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-7-2019 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum.

Aku nak minta tolong, aku tak pakai jam. Aku memang tak tahu brand apa yang ada. Tapi aku nak hadiahkan jam pada seseorang.

Bugdet aku tak lebih RM300. Aku rakyat marhaen je weh.

Ciri-ciri :
Metroseksual
Umur 30-an

Aku dahulukan dengan ucapan terima kasih atas cadangan
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka jenama fossil.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 07:52 PM | Show all posts
swatch.....

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka jam.. Jadi setiap yg aku berkenan.. Aku snap.. Masuk dlm file.. Ada rezeki lebih baru beli.. Ig ni antara personal shopper yg dipercayai.

Screenshot_20190511_192353_com.instagram.android.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
android smart watch.. range price from 99 to ribu ribu... lazada ada shopee ada
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
G shock?
Kalau di oil n gas..ramai pakai g shock..xpasti bakpe..kecuali lil..pki bum je
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
carilah casio dia punya baterari boleh tahan 2 sampai 3 tahun analog digital presisi g- shock yang level murah dah boleh beli
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
jam kalkulator..senang nnt nk kira edisi kalkulator dkt bodgos
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 30-7-2019 07:57 PM
Aku suka jam.. Jadi setiap yg aku berkenan.. Aku snap.. Masuk dlm file.. Ada rezeki lebih baru beli. ...

Smartnya. Tapi lebih budget. Foasil ada yg tali jenis besi jugak ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 30-7-2019 07:59 PM
android smart watch.. range price from 99 to ribu ribu... lazada ada shopee ada

Hmmm doa tak minat android smart watch. Kalau idok.senang je nak pilih. Dia oakai jam besi ni haaa..jenuh la nak fikir
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
harnezz replied at 30-7-2019 08:23 PM
carilah casio dia punya baterari boleh tahan 2 sampai 3 tahun analog digital presisi g- shock yang l ...

Casio selalu dengar tp x pernah intai harga lagi. Affordable eh harga casio untuk rakyat marhaen macam aiols
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ctaz replied at 30-7-2019 07:52 PM
swatch.....

Swatch eh. Ada yang jenis utk orang kerja office gak kan?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kuroblack replied at 30-7-2019 08:52 PM
Smartnya. Tapi lebih budget. Foasil ada yg tali jenis besi jugak ke?

Yap.. Ada tali besi.. Jam sy semua tali besi..ni harga lama.. Skrg fossil tgh buat sale.. Jadi ps tgh update harga under 300 pun ada
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 30-7-2019 08:47 PM
jam kalkulator..senang nnt nk kira edisi kalkulator dkt bodgos

Idoknya dia nak beredisi kalkulator. Haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 30-7-2019 08:56 PM
Yap.. Ada tali besi.. Jam sy semua tali besi..ni harga lama.. Skrg fossil tgh buat sale.. Jadi ps  ...

Yeay. Thanks sarah. Aiols blh check ig tu. Dia akan pos lah ye? Trusted kan?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
someone tu keje apa? Dok opis je ke or keje mcm engineer ke technical pnye part? Klu dok opis je blh try fossil, casio atau swatch.. Padu jgk swatch bold tu.. Hehe..

Klu byk keje cm ganas2 blh la pakai mcm pro trek ke g shock. Klu hrga bwh rm300 blh kot tgk kt ig ni @ts.time.

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kuroblack replied at 30-7-2019 08:57 PM
Yeay. Thanks sarah. Aiols blh check ig tu. Dia akan pos lah ye? Trusted kan?

Kat dia x pernah beli.. Tapi ada boleh tanya ig Fromlondontoalorsetar yg ni mmg ok.. Sy dah beli byk brg dgn dia.. Onikym pun trusted seller.. Lagi satu sakurajapan_shoppe.

Ni antara trusted seller.. Fossil sedang buat 50% sale..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 09:15 PM | Show all posts
skmei el luminous
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 09:17 PM | Show all posts




Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli dua jam
Boleh pakai kiri kanan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.152243s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list