Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1532
View
124
Reply

Jam apa yang korang cadangkan

[Copy link]

Author: kuroblack    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-7-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasanya pergi CityChain sbb bagi bnyk diskaun..dulu mase keje i tukang beli utk farewell and long service award.. wlpun xde dlm JD hahaha.. biasenye bajet ofis dlm rm300..bgtau bajet je nnt sales person tu selongkar la kt rak2..  biasanya beli jam seiko, casio, alba, chronoforce, g-shock... fossil pernah beli utk diri sendiri tu kira paling murah kot rm320..tp tu harga 10thn lepas .. jam perempuan biasenye lebih murah la drpd jam lelaki
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
biskutraya replied at 30-7-2019 08:58 PM
someone tu keje apa? Dok opis je ke or keje mcm engineer ke technical pnye part? Klu dok opis je bl ...

Someone tu kerja office. Tak lasak sangat. Biasa biasa je. Tapi fossil macam lari budget je. Payah jugak nk cr jam ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 30-7-2019 09:13 PM
Kat dia x pernah beli.. Tapi ada boleh tanya ig Fromlondontoalorsetar yg ni mmg ok.. Sy dah beli b ...

Dah check setiap ig. Lawa lawanya sarah. Tapi tak ada pula sale 50% utk fossil. Kena tengok lat web fossil ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dubuk replied at 30-7-2019 09:17 PM

Smart. Alamak. Dia tak pakai jam cenggini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
amerald replied at 30-7-2019 09:27 PM
Beli dua jam
Boleh pakai kiri kanan

Weh kalau satu pun aku tak reti beli..mcm mana nk beli smpi 2. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kuroblack replied at 30-7-2019 10:44 PM
Dah check setiap ig. Lawa lawanya sarah. Tapi tak ada pula sale 50% utk fossil. Kena tengok lat we ...

Kat website.. Lps tu kita boleh boleh tanya brp harga yg kita berkenan.. Minggu lps sale 70%..sy selalu check website fossil us
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 30-7-2019 09:52 PM
Biasanya pergi CityChain sbb bagi bnyk diskaun..dulu mase keje i tukang beli utk farewell and long s ...

Citychain eh. Okay kena g cari store tu kt area sini. Aku ni pun masalah juge. Segan nak masuk kedai jam.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 30-7-2019 10:47 PM
Kat website.. Lps tu kita boleh boleh tanya brp harga yg kita berkenan.. Minggu lps sale 70%..sy s ...

Oh. Thanks sarah. Sangat membantu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kuroblack replied at 30-7-2019 10:48 PM
Oh. Thanks sarah. Sangat membantu.

No problem.. Bukan susah pun
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 10:51 PM | Show all posts
kuroblack replied at 30-7-2019 08:56 PM
Swatch eh. Ada yang jenis utk orang kerja office gak kan?







Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 10:55 PM | Show all posts
kuroblack replied at 30-7-2019 08:56 PM
Swatch eh. Ada yang jenis utk orang kerja office gak kan?

aku pakai jam swatch dah dekat 6 tahun....
bateri free...dan baru tukar sekali....

kalau ko nak murah kaw2 ko pergi la kat genting oulet atau yang kat klia tu...
aku pun tak tau apa nama nyer.....
kat sana dapat la diskaun 30% - 50%
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kim is jamless. Tak boleh harap simpan aksesori. Cincin emas taktau sape amik

Saya suka tali besi juga. Casio pun jadi pasal asyik hilang
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg ni pun ig trusted
Screenshot_20190730_231134_com.instagram.android.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau lelaki,g-shock nampak maskuline..hihi
And adik2 lelaki aiolzs mmg suka g-shock..
Kalau metroseksual,kwn aiolzs pakai y leather pny..nmpk smart ler sket..mcm tissot,rolex,omega,ape lg ek..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Top up a bit, go for Casio Edifice or Seiko. Suitable for maskulin. Kalau swatch, untuk remaja ok la. Just a suggestion
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 02:10 AM | Show all posts




xperlu batteri guna solar.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2019 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
ctaz replied at 30-7-2019 10:55 PM
aku pakai jam swatch dah dekat 6 tahun....
bateri free...dan baru tukar sekali....


Ko dah kerja eh? Swatch yg ko bagi, gambar first tu smart gak.

Nk g GPO tu tak ada masalah tapi aku ni ha bermasalah. Malu nak masuk, kang dia tanya budget berapa aku yang lari.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2019 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 30-7-2019 11:10 PM
Kim is jamless. Tak boleh harap simpan aksesori. Cincin emas taktau sape amik

Saya suka tali besi ...

Sama la kim. Saya pun jamless. Itu yang tak tahu brand jam.

At least kim tahu juga
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2019 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 30-7-2019 11:12 PM
Yg ni pun ig trusted

Waaa dah req utk follow. Private pulek
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2019 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 30-7-2019 11:59 PM
Kalau lelaki,g-shock nampak maskuline..hihi
And adik2 lelaki aiolzs mmg suka g-shock..
Kalau metro ...

Nak cr leather tu lah. Kengkonon dah 30 an ni nak nampak maskulin metroseksual. Kerja kerja opis nia ha.

Tp tissot, omega tu gulppppo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080130s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list