Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1623
View
124
Reply

Jam apa yang korang cadangkan

[Copy link]

Author: kuroblack    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-8-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
kuroblack replied at 2-8-2019 12:57 PM
Maksud aiols 70%. Haha terlebih kosong lakm ai dahbpergi satu aeon ni tp tak ada fossil. Ada polo  ...

laaah , uols pergi jer kat boutique fossil atau merayap le premium outlet kat genting ke , kat mitsui sepang ker ,

klu nak yg premium harga mudah
tak dapat ler nak tolong
fossil punya jam x murah sgt
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 03:58 PM | Show all posts

aku setuju. aku pun suka fossil.
harga pun ada yang dalam range
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
KakPahJ replied at 2-8-2019 03:58 PM
aku setuju. aku pun suka fossil.
harga pun ada yang dalam range

Fossil pattern nya latest.. Skrg ala balik 60 an punya style..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
dineo replied at 2-8-2019 02:15 PM
laaah , uols pergi jer kat boutique fossil atau merayap le premium outlet kat genting ke , kat mit ...

Weh, aiols dah menapak ke beberapa kedai dlm mall.

Mesra alam lak pakcik sorang nk terangkan kat aiols.

Akols dah berkenan dgn satu jenama ni. Smart oiii. Tp brand x pernah dgr n over budget.

Chuols pernah dgr brand Alexendre Cristie. Okay tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-8-2019 05:00 PM
Fossil pattern nya latest.. Skrg ala balik 60 an punya style..

Tp tgok kt kedai jam. Kalau sy teruskan dgn pilihan fossil, better sy beli dengan sakura.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kuroblack replied at 2-8-2019 05:09 PM
Tp tgok kt kedai jam. Kalau sy teruskan dgn pilihan fossil, better sy beli dengan sakura.

Sakura mmg harga berpatutan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
kuroblack replied at 2-8-2019 05:09 PM
Weh, aiols dah menapak ke beberapa kedai dlm mall.

Mesra alam lak pakcik sorang nk terangkan ka ...

tak pernah ...
iols tarap2 titus , bonia and swatch jer

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 05:41 PM | Show all posts
husband pakai seiko tapi yang unisex punya. tali hitam benang biru. cantik juga.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dineo replied at 2-8-2019 05:37 PM
tak pernah ...
iols tarap2 titus , bonia and swatch jer

Haha aiols tarap bawah lg weh.

Chuols tahap org ada ada
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-8-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
miminn replied at 2-8-2019 05:41 PM
husband pakai seiko tapi yang unisex punya. tali hitam benang biru. cantik juga.

Ada tgok seiko gak tadi. Amharga lg mahai drpd casio
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2019 05:51 PM | Show all posts
kuroblack replied at 2-8-2019 05:45 PM
Ada tgok seiko gak tadi. Amharga lg mahai drpd casio

kitorang beli masa kilang yang buat parts jam seiko & alba buat sale for family & friends. kebetulan ada kawan kerja sana offer. memang dapat 50-70% off. kalau tak, tak merasa kot
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Nah..buat cuci mata
Screenshot_20190804_104413_com.instagram.android.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
miminn replied at 2-8-2019 05:51 PM
kitorang beli masa kilang yang buat parts jam seiko & alba buat sale for family & friends. kebetul ...

Weh untungnya. Sbb seiko kalau sale mmg best la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 4-8-2019 10:45 AM
Nah..buat cuci mata

Rajin sarah. Hihi tp syg sbb sy x pakai jam. Suka jugak dgn sakura ni sbb blh buat installment.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
kuroblack replied at 4-8-2019 11:04 AM
Rajin sarah. Hihi tp syg sbb sy x pakai jam. Suka jugak dgn sakura ni sbb blh buat installment.

Sy mmg suka jam..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah beli ke jamnya TT?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 4-8-2019 10:07 PM
Dah beli ke jamnya TT?

Bulum lg awak. Kita tengah survey tak habis. Jenuh la cari yg ikut minat dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni yang unkel kedao suggest kat aiols. Lebih bajet aiols. So aiols nk pertimbangkan dlu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
kuroblack replied at 6-8-2019 04:43 PM
Bulum lg awak. Kita tengah survey tak habis. Jenuh la cari yg ikut minat dia.

Dia minat yang macamana?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kuroblack replied at 6-8-2019 05:00 PM
Ni yang unkel kedao suggest kat aiols. Lebih bajet aiols. So aiols nk pertimbangkan dlu.

Mana gambaq? Tak nampak pun?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076857s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list