Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12471
View
130
Reply

Kerana Komen Di IG Hawa Rizwana, Fizo Omar Diusik Cuba Pikat Pembaca Berita Jelita Itu

[Copy link]

Author: hafiz.ahmad       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-7-2019 09:44 AM | Show all posts |Read mode
Beberapa minggu lepas, dunia hiburan digemparkan dengan penceraian pasangan dua sejoli Fizo Omar dan Mawar Abdul Karim.


Mengikut apa yang diterangkan mereka berdua, punca penceraian adalah disebabkan tiada persefahaman di antara Mawar dan keluarga Fizo Omar.





Sumber Gambar: Instagram Fizo Omar





Meskipun isu ini masih panas dan menjadi persoalan para peminat, timbul pula isu baru apabila peminat menuduh Fizo cuba untuk memikat pembaca berita terkenal, Hawa Rizwana.


Tuduhan ini timbul apabila Fizo Omar memberi komen "Good job Hawa" di Instagram milik pembaca berita Buletin TV3 itu. Menurut posting di IG berkenaan, Hawa ialah antara individu bertuah dipilih untuk melaporkan Hari Pertabalan Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong XVI pada 30 Julai lepas dan Fizo hanya mengucapkan tahniah kepada pembaca berita itu.











  



Komen Fizo itu mendapat perhatian peminat yang rata-rata menyakatnya mahu memikat Hawa meskipun komen berkenaan hanyalah sebuah ucapan tahniah.









"Agak-agaklah nak try Hawa tu"










Meskipun disakat peminat, Hawa tetap tenang membalas komen Fizo Omar. Daripada apa yang boleh kita lihat, hubungan mereka hanyalah sebagai rakan sekerja dan Fizo boleh diibaratkan sebagai senior dalam dunia hiburan.












Semoga Fizo dan Mawar diberikan kemudahan dan ketenangan oleh Yang Maha Esa. Buat peminat, jangan cepat buat spekulasi okey! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
lorr cakap gitu pun tak bole ke? abis bila jadi duda kena sejuk beku tak bole bercakap tak bole bergaul.aku nyampah gak kt fizo bila baca kes cerai tu tapi kena be fair jugak
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Hawa, jauhilah jantan anak mak!
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex dh booking fizo..jgn sedih sgt please
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:09 AM | Show all posts
good job hawa. form nothing to something.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:14 AM | Show all posts
kalau hawa tulis abang thank you so much ..mcm ok jer
tp bila die tambah abanggg..rase mcm gatei plak hihih
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:18 AM | Show all posts
abgsallehsado replied at 31-7-2019 10:14 AM
kalau hawa tulis abang thank you so much ..mcm ok jer
tp bila die tambah abanggg..rase mcm gatei pl ...

kan ..ada beza di situ
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:19 AM | Show all posts
kan...
jeng jeng jeng
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:20 AM | Show all posts
Koserrr la komen seketul cenggitu pun dikatanya nak try.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
jantak taguna mcm fizo ini tak layak kahwin sampai mampus
dah scroll ig perempuan ni.. typical perempuan perempuan tiwi3.. so next!
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
fifie_olin replied at 31-7-2019 10:18 AM
kan ..ada beza di situ

Yesza...i setuju
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:24 AM | Show all posts
skg pijo ni suka drop komen merata kt ig retis
dan terbaru ig Dr SMS
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Hawa ni ke dulu org kata muka mcm lofa.ke aku salah org
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:29 AM | Show all posts
run baby, run !!
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:31 AM | Show all posts
mixed replied at 31-7-2019 10:24 AM
skg pijo ni suka drop komen merata kt ig retis
dan terbaru ig Dr SMS

takde kerja

kena pomot diri sendiri kat ig retis retis lain

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:42 AM | Show all posts
ingat lagi dia ckp, bisness dia dah stabil so dia ada masa nak berlakon balik ---> sebelum cerai dgn mawar
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:44 AM | Show all posts
pantas...hahahaa
tp fizo mmg gitu kan, suka tinggalkan komen merata2 kat semua tempat
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Terimakasih abang kerana masuk dalam mimpi kurex semalam.. Semoga dapat jatuh di atas belikat fizo yg kekar
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:53 AM | Show all posts
dah jadi duda nak komen apa pun boleh hehe
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 31-7-2019 10:49 AM
Terimakasih abang kerana masuk dalam mimpi kurex semalam.. Semoga dapat jatuh di atas belikat fizo y ...

Dia msk dlm mimpi ko?pastu korang buat ape..share ls skit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.285177s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list