Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1371
View
24
Reply

Saya Sudah Tua Dan Gemuk, Kata Heroin Top Gun

[Copy link]

Author: akulans       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-8-2019 08:01 AM | Show all posts |Read mode
Anda yang masih remaja di tahun 1980an tentu masih ingat Filem Top Gun yang menjadi box office pada tahun 1986.


Saya sudah tua dan gemuk , kata Kelly McGillis Heroin Top Gun 1986




Filem ini di bintangi Tom Cruise dan Kelly McGillis.


Kali ini Top Gun:Maverick masih mengekalkan Tom Cruise, 57 sebagai hero utama tetapi akan menampilkan Jeniffer Conelly, 48 sebagai kekasih Maverick.


Ketika ditanya wartawan Entertainment Tonight, Kelly McGillis, 62 menjelaskan kenapa beliau tidak diundang untuk membintangi filem sekuel tersebut dengan jujur memberitahu beliau sudah tua dan gemuk.Ia bukanlah suatu yang diperlukan dalam filem tersebut.

Beliau lebih selesa menjadi diri sendiri berbanding mengikut apa yang diperlukan oleh orang lain.



"Saya selesa dengan penampilan sekarang dan sesuai dengan usia saya," jelas Kelly McGillis, 5 tahun lebih tua dari Tom Cruise.


Kredit Foto : Huffpost.com



Mungkin produksi filem Hollywood yang menetapkan standard kecantikan dunia sebagai antara daya tarikan sesebuah filem menyebabkan heroin mestilah dilakonkan oleh pelakon muda. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tetap cantik dan manis walaupun dah berumur

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Awat mata mak ni... Mak tgk dia ada iras2 bee khan sikit
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 10:00 AM | Show all posts
Masa dia berlakun dulu pun dah nampak sedikit berusia dari Tom apa tah lagi sekarang pastinya dah kurang sesuai.  Dia ni jenis muka cepat nampak tua dengan lifestylenya sekarang susah buatnya nak kembali seperti dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
tom cruise masih jgk jd hero walau dh 57 kan...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
sy pun dah tua, dah gemuk.... tp x glamer jer
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 11:05 AM | Show all posts
tgk perbezaan lelaki dgn perempuan..
yg lelaki masih menten hensem walau dah tuo..yang pompuan...huhu..sedih nak cakap..moga den tuo dengan cantik dan body kurus seperti remaja...ahah
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 11:25 AM | Show all posts
TOM tu mmg obsess dengan diri dia kan... nak maintain hensem je, dulu cerai pon sbb ex dah tak tahan perangai dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 01:00 PM | Show all posts
time muda lazat berzat
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Keanu reeves jugak tetap tasty dr tom cruise..
Tom cruise ni nmpk sepadan dgn ex bini dia nicole kidman..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
hensemnya bang tom
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Jennifer Connely i like.. sgt cantik.. mata dia sgt mempesona...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeah macam ni lah zaman da berubah
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Jennifer connely masih cantik pada usia 48.. ok la heroin nyer tak terlampau muda dr hero nyer.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Jennifer Connely masih cantik pada usia 48. Kira ok la heroin tak terlampau muda berbanding hero yg dah umur 57
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
adoi ...addict teruk ngan lagu citer ni..
take my breath away.
n tom cruise nsem teruk dlm citer ni dulu
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 05:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus lah mcm nih.. dia sedor diri hahahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun dah tua dan gemuk, dia masih lagi nampak cantik dalam gambar tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
cikkittydiva: Keanu reeves jugak tetap tasty dr tom cruise..Tom cruise ni nmpk sepadan dgn ex bini dia nicole kidman..

Alamak. Ai still prefer tom cruise... keaanu reeve nmpk tua..kereport and geleber macam atok2 gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm muka syarifah sofea..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.125971s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list