Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1443
View
24
Reply

Saya Sudah Tua Dan Gemuk, Kata Heroin Top Gun

[Copy link]

Author: akulans       Show all posts   Read mode

Post time 4-8-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tom cruise waktu muda dulu handsome gila,even skrg pon still good looking gak
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la wapon berisi tp nmpak mcm dia happy dgn body dia. Takde nk plastik segeri ke apa ke. Lepas tu mcm sedar diri dan hadapi proses penuaan tu dgn ikhlas.
Patu mcm dia xnak termasuk dlm tipu daya holiwud.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 08:46 AM | Show all posts
cikkittydiva replied at 3-8-2019 02:11 PM
Keanu reeves jugak tetap tasty dr tom cruise..
Tom cruise ni nmpk sepadan dgn ex bini dia nicole ki ...

setuju setuju.. keanu makin tua makin tasty pulak.. hahaha.. abg john wick mmg hot..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 09:26 AM | Show all posts
makin tua makin sedap..tapi i lagi taste kat pakcik keanu..hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 01:34 PM | Show all posts
Jambu gile dulu Tom Cruise
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080873s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list