Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1938
View
62
Reply

[Gambar] Bila bbnu bercinta #2

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-8-2019 12:14 AM | Show all posts
telinga capang...        sbb tu boleh jadi macam2
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha bab jadi tanah tu paling kelako takda perumpamaan lain ke selain tanah wei hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Memadam api kemarahan dengan semburan air Asmara tu ada banyak maksud... Kenapa x letak memadam dengan telinga capangmu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kah kah kah ..even kalau ni rekaan or troll skalipun..aku tetap nak gelak..xde kerja lain ke budak zaman skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 08:03 AM | Show all posts
Brad pit
ke mat pit
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 09:17 AM | Show all posts
naz.wani replied at 4-8-2019 09:40 PM
Memang style budak2 sekarang kalau bercinta suka declare public eh

kalau tak declare kat public, kang kata tak sayang pulak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 5-8-2019 12:20 AM
Hahahahaha bab jadi tanah tu paling kelako  takda perumpamaan lain ke selain tanah wei haha ...

Andai kau menjdi tanah,aku rela menjadi jenazahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohemgeeee....aiolzs rasa nk muntah bila baca..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 5-8-2019 09:42 AM
Ohemgeeee....aiolzs rasa nk muntah bila baca..

U baru bc dh nk muntah..gelpren dia mgkn dh rasa mual2 +loya sekali..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 5-8-2019 09:44 AM
U baru bc dh nk muntah..gelpren dia mgkn dh rasa mual2 +loya sekali..

Bhahahahaha..wehhhh..tu ayat chentaaaa gelpren dia kt boipren dia..tertukar ke ape tt??hahahaha
Tp byk kali daa skrol ig n org2 share ayat2 chenta n video bbnus..y latest aiolzs tgk budak laki ni sarung cincin kt pmpuan ni,dlm kelas,pakai baju skolah lg tu!

Omaigoshhhhhhh...ai muntah lg..hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
biskutraya replied at 4-8-2019 09:00 PM
Knp jadi tanah pastu ko nak jadi bunga kt dada pulakk.. Huhuhu.. Ko mesti kelas komsas ko tido kan

Ni ceritanya andai besok ko mati, aku jd bunga ja. Tk sanggup nk mati sekali. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:25 AM | Show all posts
salmon-suki replied at 5-8-2019 09:54 AM
Bhahahahaha..wehhhh..tu ayat chentaaaa gelpren dia kt boipren dia..tertukar ke ape tt??hahahaha
T ...

oh budak sekolah tu, bf die tak hensem, kalau aku suruh dak pompuan tu carik lain yg lebih hensem



Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:44 AM | Show all posts
like eeeewwww

tp bes gak baca cerpen dia tu

semoga berjodoh ye dik
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
???jadah ape yg aq baca ni???otomen,superman,spyderman???nk wat team avenger 2.0 ke???untonglah bf ko walaupon org lain tngok cam ordinary teens di mata gfnya ko lagi handsome dari brad pitt
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 11:55 AM | Show all posts
kemak betol bbdk ni..dpt kat aku mmg aku tempeleng sekor2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Chairman replied at 5-8-2019 11:55 AM
kemak betol bbdk ni..dpt kat aku mmg aku tempeleng sekor2

Ape salah dorang smpai nk kene tempelen...jeles letteww..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 12:22 PM | Show all posts
Boomibulat replied at 5-8-2019 12:12 PM
Ape salah dorang smpai nk kene tempelen...jeles letteww..

jeles dengan ke"sawit"an mereka ittewww
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
I sebenarnya sedih dgn generasi baru yg takde keseronokan lain selain cinta cinta cinta
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 5-8-2019 10:25 AM
oh budak sekolah tu, bf die tak hensem, kalau aku suruh dak pompuan tu carik lain yg lebih hensem  ...

Tgk gk ek video tuh?dah ler pmpuan tu buat2 muka tak suka,poyo giler. Nyampah tgk bbnus berchenta..y paling xleh blah,ada anniversary every month. Nasib baik x buat every week..muntah ijo lagi ngn dak2 ni..uwekssssss..geliiii
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
haha mcm2 budak now
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092588s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list