Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
601
View
13
Reply

[Cerita] Mat Rempit dan Perempuan Cun

[Copy link]

Author: cahayahidupku    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-8-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sekumpulan Mat Rempit ternampak seorang perempuan cun berdiri di tengah jambatan seperti nak bunuh diri. Dia orang pun parking la motor dia orang kat tepi dan cuba nak menolong.

Leader dia orang menghampiri perempuan cun itu dan bertanya, "Apa yang saudari cuba buat ni?"

"Saya nak bunuh diri," perempuan cun itu berkata.

Leader tak nak melepaskan peluang untuk mengambil kesempatan, jadi dia bertanya, "Saya tak dapat nak menghalang saudari, tapi memandangkan saudari dah nekad, apa kata saudari beri saya satu ciuman selamat tinggal?"

So perempuan cun itu pun bagi la french kiss yang kaw-kaw kat leader tu.

Dah siap cium, leader berkata, "Wow, best giler ciuman tu. Kenapa saudari nak bunuh diri?"

"Mak ayah saya tak suka saya berpakaian seperti perempuan.."

Esoknya, Pihak berkuasa mengesyaki bahawa mangsa mungkin ditolak jatuh dari jambatan itu..

*Credit: cerita lawak
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 07:06 AM | Show all posts
Apa jadi pada leader tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan bunuh diri dan dibunuh



Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Hihihi....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2019 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 mati. Haha...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 09:07 AM | Show all posts
leader tu sebenarnye yg bunuh diri..sbb trauma dpt ciuman kaw2 dr seorang lelaki

ini menunjukkan leader tu bukan semburit..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 09:14 AM | Show all posts
hahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Pas bertukar air liur.. bunuh diri....
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 10:14 AM | Show all posts
kahkahkah ini mmg lawak!
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 10:20 AM | Show all posts
hahahaha adeh laaa, kumur lesterine berbotol2 laa jawabnyee
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 05:15 PM | Show all posts
kesian mat rempit tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha kesian
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 02:07 PM | Show all posts
Tu la ko kerja asyik nak ambil kesempatan kat orang, kan dah kena
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101895s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list