Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
837
View
6
Reply

Minta pendapat rider

[Copy link]

Author: Dylan_R    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-8-2019 03:59 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Nak minta pendapat . Saya berminat nak beli motor jenis easy rider. Yang tengah usya skrg benelli patagonian eagle 250.
Ada yang nak suggest motor or bagi pendapat patut ke tak patut saya beli.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 05:29 AM | Show all posts
vstrom 650 ok. best
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Hodohnya moto tu dik..brape hrga diri beliau?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Dalam Malaysia ni, org x pandang pun motor easy rider, baik kau beli motor murah2 senang nak maintenance, ni nk beli motor mcm tu, spare part mahal, balancing lg. Kalau nak repair kena cari kedai dia lak. Bukan semua kedai motor boleh repair.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 09:43 AM | Show all posts
moto ni utk kegunaan harian ok je, maintenance senang tak byk buat hal..
model ni kat msia tak berapa mendapat sambutan sebab tenggelam dek kepopularan ysuku la rs la...
tapi kat indon model ni paling mendapat sambutan, pendapat sy kalau dah berkenan beli aje, tak perlu risau psl s/part dan maintenance..
yg penting beli apa yg tuan minat...bukan org lain minat.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 10:48 AM | Show all posts
Beli moto yg senang cr spare part nanti moto pelik2 susah gak ko kemudian hr
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 10:40 AM | Show all posts
okay je. tapi cuba survey naza cruise. underated motor ni tapi boleh  tahan. kalau nk up sikit vulcan pun okay.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076163s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list