Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
767
View
29
Reply

[Cerita] Ini Gambar Siapa

[Copy link]

Author: cahayahidupku    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-8-2019 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Seorang wanita telah mengajak teman lelakinya ke rumahnya supaya dapat berdua-duaan di malam minggu. Jadi teman lelakinya bersetuju. Tau-tau sajalah apa yang dia orang buat di malam minggu tu berdua-duaan di dalam bilik wanita tu.. kira malam minggu tu milik dia oranglah. Selepas selesai melakukan adengan yang dicensoredkan, si lelaki ni pun berehat sambil mengambil rokoknya tapi mancis takder.

Bertanyalah si lelaki ni kepada teman wanitanya, "Darling! ada mancis tak?"

Ada kat dalam laci sebelah katil tu", jawab si wanita tu. Masa buka laci tu,terpandanglah si lelaki tu sebuah potret lelaki di dalam laci tu.

Bertanyalah si lelaki tu pada teman wanitanya, "Gambar siapa ni yang? Gambar suami sayang ker?"

"Bukan," jawab si wanita tu.

"Kalau bukan gambar suami sayang, gambar tunang sayang ker?"

"Bukan jugak" jawab wanita tu lagi.

"Kalau bukan jugak, habis gambar ni gambar siapa?" tanya silelaki tu untuk mendapat penjelasan lanjut

"Yanggg! Gambar tu adalah gambar saya sebelum saya menjalani pembedahan jantina" jawab si wanita tu dengan penuh manja.

"Aaaaaww?!!!"



*Credit: Cerita Lawak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
seumur idup
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 12:26 PM | Show all posts
salamatttttt

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
jgn bertambah sayang sudah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Serammm hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 01:12 PM | Show all posts
fobia
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 02:09 PM | Show all posts
Dah test drive, takkan tak tau
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 04:00 PM | Show all posts
bagus jalan penceritaannya
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 04:31 PM | Show all posts
jahanammm!!
hats off surgeon..tak boleh detect abg!
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 04:51 PM | Show all posts
..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 05:25 PM | Show all posts
rasa tak ada beza?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha bongok ah!
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Barang ori dengan fake pun xtau ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 07:29 PM | Show all posts
  masalah ni smpi x dpt beza
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 07:55 AM | Show all posts

padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 02:44 PM | Show all posts
Aku dah agak dah...
Tukar jantina x boleh detect masa ehem..ehem..eh?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Hehehehe..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.126196s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list