Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2620
View
235
Reply

Terlambatkan aku jadi seorg forummer cari..

[Copy link]

Author: yayasbs       Show all posts   Read mode

Post time 7-8-2019 03:33 PM | Show all posts
Aku pun lambat panas enjin
Mmg sonok melayan Cari ni specially time stress, mmg lega otak layan gelak haha
Tp tu laaa, aku minat baca jer x minat mengomen. Terpanggil nk mengomen masa irma hasmie kawin rasanya. Lps tu senyap blk....bila benang aku nk baca tetiba kena pagar, barulah sebuk nk upkan point, lps tu aku lemau semula
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:45 PM | Show all posts
sarah82 replied at 7-8-2019 03:29 PM
Sy ada buka thread.. Lps tu komen.. Ada komen yg mod bagi kredit.

tu la jenuh juga nak kumpul kredit..tak dapat nak membaca kalau ada yang berpagar2 ni..tujuan register nak baca tapi tak berjaya juge...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sya klu ikut sblm 2003 lg .... sblm tu guna nm maharani rasanya, pstu lupa pswd... x aktif sgt komen.... rajin bc post kwn2 jer

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy start join cari tahun 2006 selepas forum perkampungan melayu tu balik2 problem. 3 tahun lepas guna nick lama, terpaksa buat yg baru sb pernah gaduh dgn satu forumer..hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:50 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Join cari sekitar 2009 rasanya. Sampai hari  ni masih level rendah. Suka baca je.. Byk info dlm forum ni.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:52 PM | Show all posts
join 2008.. sblm join Cari ada join lain.. tp yg lain yg msh on off LYN je, yg lain x ingat dah dan x check pon msh ujud ke idak..

awal2 join mostly kat mps, selain pc.. dulu board komputer meriah.. tp skrg geng2 dah xde situ, dah pidah fb n so on.. so, kitorang nk jumpa kalu bkn kat cari dah la.. mps tu tp menulis diari...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:53 PM | Show all posts
kita geng... lmbt jd ahli porumer... dah laa byk kene pagar... merata kaka g kutip kacang... aper lah nasib... sape2 yg baik hati tu.. kasi laa point lebih kt komen kaka ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nuyak replied at 7-8-2019 03:45 PM
tu la jenuh juga nak kumpul kredit..tak dapat nak membaca kalau ada yang berpagar2 ni..tujuan regi ...

Tak apa la.. Perlahan2..insyaallah leps pagar tu nanti
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 04:07 PM | Show all posts
start join taun lepas..buat byk quiz..mod murah ati bg kredit..tq mod

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 04:12 PM | Show all posts
2012.. nak jadi legend kalau panjang umur

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 04:12 PM | Show all posts
dulu2 tak ingat start tahun brapa, jadi SR ja. Tahun ni baru register n aktif

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
silent reader 2013. time belajar.tapi baru register hehe. id lama rahsia

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 04:23 PM | Show all posts
apsal ada gambo nasi pulak

iols lebih 10 tahun kot bertapa kat cari termasuk jadi reader sblum register

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula baca forum 2009.. register 2010

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 04:53 PM | Show all posts
Better Late Than Never


dlu porem ni tempat kantoikan artis/pemain bola sepak/catfish etc mmg best sgt

Btw, Welcome To The Club bebeh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ada sini dalam 3 minggu lepas, daftar 14/7/2019 haritu, kalau dalam fasa kehidupan masih janin aku ni,

Daftar masa kes Mawar vs Fizo, tak pernah fikir pulak aku lambat ke cepat, mungkin sebab aku terlalu menikmati hari2 aku disini

Dulu masa sekolah pun darjah 4 baru pandai baca, orang ckp aku lembab tapi aku rasa biasa ja, ke memang aku sejenis lambat tapi otak aku fikir aku selalu on time dgn takdir & masa yang dah ditetapkan untuk aku,

Ke memang aku lembab tapi tak mengaku lembab, ntah lah mungkin kot

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 05:11 PM | Show all posts
btw iols x ingat thn brpe reg forem maybe 2013 rasanya.

Sb join? x leh panjat thread yg dipagar. dan banyak info2 menarik lagi rahsia.plus org xkenal ko, ko blh komen ape pun hehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sribayu replied at 7-8-2019 11:57 AM
I start Baca cari Dari zaman reformasi 1998.

Wow.. zaman tu dah ada internet laju ke.. zaman tu aku pki hp besar dabak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 05:34 PM | Show all posts
mcm mana nak naik kan credit ni. mana mod yg baik hati meh bantu saya. hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091110s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list