Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
896
View
16
Reply

Inside Cara and Poppy Delevingne's Jungle-Themed Home

[Copy link]

Author: manjalara_01       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-8-2019 01:10 PM | Show all posts |Read mode

Cara and Poppy Delevingne take us on a tour of their jungle-themed Los Angeles home. Their vibrant house features a custom nautical bar fitted with a beer tap, a silver and copper toilet and a vintage Playboy pinball machine.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
cantik

lain dr kebiasaan rumah seleb2 holiwud
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 12:54 PM | Show all posts
cantiknya rumah theyolss... tema yg sangat unik.. suka bilik Poppy tp lebih prefer bilik air Cara
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka pinggan mangkuk dia. Bersih rumah depa ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-8-2019 11:46 AM | Show all posts
Foxey replied at 24-8-2019 11:26 AM
Suka pinggan mangkuk dia. Bersih rumah depa ni

cameraman nk masuk rumah kan? mesti la semua spotless...

suke bilik air Cara...cantik sgt..mcm kat morocco pulak feelnye...
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
manjalara_01 replied at 24-8-2019 11:46 AM
cameraman nk masuk rumah kan? mesti la semua spotless...

suke bilik air Cara...cantik sgt. ...

Tu la kan. Kalau tak, ntah bersepah. Tapi kan, dorang dua ni takde la rupa nak menyepah sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakak dia dah kahwin kan tak silap so cara duduk dengan laki dia sekali ke
Ashley pun dah duduk serumah dengan Cara kan siap dah jual rumah dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-8-2019 12:59 PM | Show all posts
Foxey replied at 24-8-2019 11:57 AM
Tu la kan. Kalau tak, ntah bersepah. Tapi kan, dorang dua ni takde la rupa nak menyepah sangat.

ha ah..dua2 cute..tp ni first time nampak kakak Cara..rupe lain2..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-8-2019 01:01 PM | Show all posts
HYSB replied at 24-8-2019 12:10 PM
Kakak dia dah kahwin kan tak silap so cara duduk dengan laki dia sekali ke
Ashley pun dah duduk ser ...

yup tinggal serumah..tp ni rumah kat LA baru siap awal tahun ni...

rumah kat london pulak x tau la mcm mana rupenye..Ashley tu sape?
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
manjalara_01 replied at 24-8-2019 01:01 PM
yup tinggal serumah..tp ni rumah kat LA baru siap awal tahun ni...

rumah kat london pulak x tau ...

ashley tu gepren cara lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 08:16 AM | Show all posts
katanya family dorang ni ada bau2 bacang dgn queen elizabeth...
sbb tu kebanyakkan top2 model yang jadi muse sekarang ni naik mesti bersebab,
sama ada family kaya, ataupun family background yang berpengaruh....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2019 10:38 AM | Show all posts
Edited by manjalara_01 at 25-8-2019 10:39 AM
apedehal replied at 25-8-2019 12:58 AM
ashley tu gepren cara lah

owh..ok2..ni i ade jumpe a few pics of her london home..tp pd i rumah LA lg cantik....suke sgt.. they all beli rumah Jerod Letto rupenye yg kat LA tu
entrance rumah die...


























Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kukukatablog replied at 25-8-2019 08:16 AM
katanya family dorang ni ada bau2 bacang dgn queen elizabeth...
sbb tu kebanyakkan top2 model yang  ...

Kan kan atok dia some Lord mcm tu
Dia ni kirenye keluarge bangsawan kat england
Tak silap kawan dia dulu Suki Waterhouse tu pun league dia juga
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kukukatablog replied at 25-8-2019 08:16 AM
katanya family dorang ni ada bau2 bacang dgn queen elizabeth...
sbb tu kebanyakkan top2 model yang  ...

Kan kan atok dia some Lord mcm tu
Dia ni kirenye keluarge bangsawan kat england
Tak silap kawan dia dulu Suki Waterhouse tu pun league dia juga
Semua yang terlibat dengan modeling sekarang memang anak someone like Gigi & Bella Hadid or family memang famous macam Kendall Jenner
Dulu dulu jenis yang jumpe kat mall jenis yang start dari bawah
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
manjalara_01 replied at 25-8-2019 10:38 AM
owh..ok2..ni i ade jumpe a few pics of her london home..tp pd i rumah LA lg cantik....suke sgt..:l ...

Wah rumah ni pun unique betul taste dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 10:13 PM | Show all posts
HYSB replied at 25-8-2019 02:55 PM
Kan kan atok dia some Lord mcm tu
Dia ni kirenye keluarge bangsawan kat england
Tak silap kawan  ...

betul tu muse Kaia Gerber, Lily Rose Depp walaupon x high fashion pun muka depa... semua dari pengaruh family...
dulu rasa cam kagum dgn Cara sbb leh jadi muse Chanel walaupon pendek,
skali bila tau background family trus rasa cam patutlahhhhh.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 03:54 PM | Show all posts
tapi cara ni comel betul. muka dia sgt high fashion. i like herrrrrr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082740s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list