Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
221
View
0
Reply

ada siapa2 yang gunakan mini printer HP sprocket?

[Copy link]

Author: kakyungpilah85       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-8-2019 03:33 PM | Show all posts |Read mode
hai...saya baru beli printer mobile model HP Sprocket...saya cuba print gambar tapi kualiti gambar macam tak bagus la...sebab tengok review dari youtube kata performance bagus...tapi saya cuba 10x baru gambar tu cantik sikit...tapi bila print balik gambar tu jadi xok...ade siapa2 yang guna printer ni menghadapi masalah macam ni?ade solution tak untuk bagi gambar tu clear dan licin bila print...sebab bila saya print kadang2 gambar permukaan kasar, kurang jelas, gambar gelap,warna over sangat...kalau ada boleh share kat sini...t.kasih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.313217s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list