Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
843
View
36
Reply

Siapa forumer femes dalam cari?

[Copy link]

Author: tanjaksendeng    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-8-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sbb apa dorang femes?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai je. Yg penting bukan aku
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bod sejarah bagi aku Unek, Pakcik Otto, Winbin, Noraidil. Kalau bod mps aku pilih TheFlash, Dmmerung Jokescope kalau x salah aku.. Hantukiller..

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex rebah di bahu
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-8-2019 01:11 AM
Kalau bod sejarah bagi aku Unek, Pakcik Otto, Winbin, Noraidil. Kalau bod mps aku pilih TheFlash, Dm ...

Aku setuju yg kau.. semuanya   otai2 femes nih )
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Rob07 replied at 9-8-2019 02:42 AM
Aku setuju yg kau.. semuanya   otai2 femes nih )

Aku setuju dgn kau.. semuanya otai2 femes nih     sembah ratu !
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
@KILL_NANCY tred dia best belake..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 9-8-2019 05:39 AM

Gitu. Kurex, Laba, Maideen, Cilipadisedap, sis vokuru, buritan, uneks, pakcik otto

Aku tak femes tapi forumers takyah lah kecik ati dengan aku. I datang sini komen2 nak release stress macam senior2 duk buat takkanlah you buat takpa, I buat nak katok dengan pembaris lak. Tentulah aku tuil saja kepala kaw

Kekadang kita bergurau tapi sebab kepala you tak jejak tanah, dan2 mendivakan diri. Bishh..

Juga kepada si penyibuk yang membaca gaduh2 aku dengan laba, that is laba la stupid. It's ceremonial to kill laba once a while. Berdarjat kasut aku je diva2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Dr mula aku join porem, nama sis vokuro hantu kopek yg keluar kat benang yg aku baca. Now diikuti nama kureex baring dipeha....hakak terhibur
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:32 AM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 9-8-2019 05:53 AM
Dr mula aku join porem, nama sis vokuro hantu kopek yg keluar kat benang yg aku baca. Now diikuti na ...

Sis vokuro ni diratib cilipadisedap dah sampai tahap tahap minyak kelapa dara darsita plak , dulu penuh ke hulu ke hilir dlm porum ni minyak kelapa dara darsita amende tembam, skrg sis vokuro plak merataaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:36 AM | Show all posts
fliphair8 replied at 9-8-2019 05:53 AM
Dr mula aku join porem, nama sis vokuro hantu kopek yg keluar kat benang yg aku baca. Now diikuti na ...

ok dh jumpa peminat hantu kopek. nanti register ye sebagai fan club sis vokuru
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik Me 1.0 dan juga Acik Me 2.0

disclaimer: no further explanation will be provided

32E04185-3A7A-4851-8A05-CFA22AD2750A.gif
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 09:25 AM | Show all posts
KIM.K replied at 9-8-2019 05:36 AM
Gitu. Kurex, Laba, Maideen, Cilipadisedap, sis vokuru, buritan, uneks, pakcik otto

Aku tak femes  ...

hahahaha kurex tetap mendahului..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:05 AM | Show all posts
atensen seeker
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:07 AM | Show all posts
Otto Van Bismark la...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:50 AM | Show all posts
pak cik otto at bod HLM sebb best apa yg die tulis.

senang nak hadam la.


yg lain2 selalu dgr kurex, sis vokuru, Maideen, Cilipadisedap. tapi tak tahu kenapa depa femes sebb nama depa selalu di sebut2kan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:03 AM | Show all posts
sarah82 replied at 9-8-2019 01:11 AM
Kalau bod sejarah bagi aku Unek, Pakcik Otto, Winbin, Noraidil. Kalau bod mps aku pilih TheFlash, Dm ...

dammerung tu cite mmg tiptop ah, mane laa agaknya damm skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 9-8-2019 05:36 AM
Gitu. Kurex, Laba, Maideen, Cilipadisedap, sis vokuru, buritan, uneks, pakcik otto

Aku tak femes  ...

Lava tahap kebodohan tak boleh dibendung.. Dodolgemok terkenal dgn kaki fitnahnya.

Jadi byk forummer pemes.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 9-8-2019 06:42 AM
Acik Me 1.0 dan juga Acik Me 2.0

disclaimer: no further explanation will be provided

Acik me tu mmg dia suka ber me.. Me ka?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Shazmiey replied at 9-8-2019 11:03 AM
dammerung tu cite mmg tiptop ah, mane laa agaknya damm skrg..

Tu la.. Dok gak refresh kot2 ada latest update dari dia.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.167830s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list