Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
853
View
36
Reply

Siapa forumer femes dalam cari?

[Copy link]

Author: tanjaksendeng       Show all posts   Read mode

Post time 9-8-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Rob07 replied at 9-8-2019 02:43 AM
Aku setuju dgn kau.. semuanya otai2 femes nih     sembah ratu !

Kan.. Pemes.. Yg Best thread berkualiti.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 04:11 PM | Show all posts
CIK ES...suatu kala dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha nama kurex disebut2
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 07:46 PM | Show all posts
Aku masuk sebab nak tengok nama aku naik tak, rupanya tak naik.
Kecewalah juga, sedikit. Aku akan berusaha untuk jadi femes.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada yang famous atas sebab yang bagus, ada plak atas sebab suka provoke
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling mengganas sekarang ni kurex la pantang ada thread jantan sedap laju je keluar ayat semoga dia
Kalau uols ingat dulu ada satu forumer lebih kurang gitu gak perangai nama kakikudibibirmu something like that.entiti yang samakahA
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Uish.. pestaim masuk sini. Best juga utk dpt pengetahuan otai2 cari gali ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tatau la famous ke tak di mata korang.
Tp iols pilih ashna (dh lama berkubur) & changa.
Org Kate entiti yg sama.
Changa kalau dia keluar slang dia or new word confirm jd ikutan.
Sorang lg sepitsiput tp dh arwah lps kes apa tah.bod gosip tu membosankan je skrg (sbb sy dh x kenal artist bbnu) tp kalau sepit yg buka, iols akn masuk
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Pada aku yg paling famous semestinya peyno yg dipercayai menghilang atau dihilangkan sebab main porum..itu mmg legend
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai silent reader je dari 2016 x silap. Lately ai suka tengok komen manja-manja sis cilipadisedap terhadap sis vokuru
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-8-2019 01:11 AM
Kalau bod sejarah bagi aku Unek, Pakcik Otto, Winbin, Noraidil. Kalau bod mps aku pilih TheFlash, Dm ...

Dammerung ada lagi tak?aku nk kenal la dia..suka sgt baca tulisan dia smpai mengingau dlm mimpii
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
yayasbs replied at 16-8-2019 10:03 PM
Dammerung ada lagi tak?aku nk kenal la dia..suka sgt baca tulisan dia smpai mengingau dlm mimpii

Tak tau la.. Lama tak nampak dia... Harap dia buat kemunculan semula
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 03:24 AM From the mobile phone | Show all posts
I vote kurex , kim.k , boomibulat , awanyssss , sarah82 pnye komen2 selalu trhibur n certain tu ade isi .


Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu2 kt bod borak ni ada majlis anugerah. ala2 mcm abp gak la. poremer2 boleh buat pencalonan. mcm2 kategori ada. mod popular, poremer lelaki/pompuan popular, poremer terpantas jwb kuiz dll. klu tanya kt org2 lama mungkin derang tau.
last buat anugerah tu tahun 2009 kot. ntah tak ingat.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 09:40 AM | Show all posts
pacik esheng jiz klong klong
ashna vokuro changa..org yg sama ni iol rs..
dujuan

semua2 di ats iol kenal. sorg je kenal kt gmbr sbb iol x kesempatan nk g jumpa dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 09:41 AM | Show all posts
epysha replied at 9-8-2019 04:11 PM
CIK ES...suatu kala dulu...

yg ni pernah terpemes dulu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 12:28 PM | Show all posts
dimana prebetsapuharam, idiika,pilotmas,acong,dewaganaz,dewaseks,bedah

teringat masa bod borak ni baru wujud siap ada gath kat klcc
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076595s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list